Skocz do zawartości
Bajkopisarz

Czy fantazje należy realizować...?

Rekomendowane odpowiedzi

Nick masz na tyle trefny, że może Cię to kosztować dużo podejrzliwości ze strony części userów

Ależ skąd! Podejrzliwością obdarowujemy jedynie nierealnych Bajkopisarzy!

Witamy na.. łamach naszego forum :) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy z nas kiedyś był na etapie pisania własnych bajek....

Bajki zamieniły się w historie prawdziwe, a są historie prawdziwe które owiane są legendą ;)

W która stronę pójdziesz i zajdziesz zalezy tylko od Ciebie i Twojej zony ;)

Witaj ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Bajkopisarzu. Też uważam że nick masz fajny i zgodny z treścią przywitania. Wolę witać fajnego "bajkopisarza" niż kolejnego "realnego-konkretnego" (przeważnie wyłącznie w nicku) ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytasz czy warto realizować fantazje...te konkretne fantazje. Powiem Ci, że lepiej trafić nie mogłeś. Na tym forum przeczytasz i poznasz z jakimi rozterkami borykają się inni na tym samym etapie co jesteście Wy, poznasz co myślą Ci, którzy fantazje zrealizowali. Może poznasz inny wymiar, może zrozumiesz siebie i żonę ale na pewno będziesz się dobrze bawił.

Witaj serdecznie.

Ps. Mi Twój nick strasznie się podoba jest kontrowersyjny a przez to budzi ciekawość. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj kolejny "wiekowy" :D członku  :D tego forum.

(Forum o istotnym znaczeniu społecznym, i chyba tego nie muszę tłumaczyc, dlaczego).

Cieszy mnie to właśnie dlatego, że  na tym forum nie tylko młodzi.

Oby Ciebie, pobyt tu, radował jak mnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W moim srodowisku podrozników motocyklowych na pytanie o marzenia odpowiadam, ze nie mam marzeń, marzenia zmieniam na plany a plany realizuje. Moze to dobra metoda w kazdej innej dziedzinie?

Witam, pozdrawiam i łapcie z żoną wiatr w żagle:))))

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...