Skocz do zawartości
Widar

Spod jakiego znaku zodiaku są najlepsi kochankowie

Rekomendowane odpowiedzi

Skorpoion O SKORPIONACH mówi się jako o demonach seksu. Lubią seks i nie kryją się z tym. Dość szybko potrafią zaprosić do swojego erotycznego świata i ugościć w nim tak, że tracimy rachubę czasu.

Skorpion nie lubi w sypialni rutyny i nudy. Podnosisz poprzeczkę, wykorzystujesz swoje i partnerki pomysły. Zaskakuje. Nie boi się wyzwań. Ma bogatą wyobraźnie i często wprowadza nowości do sypialni, które okazują się strzałem w dziesiątkę .

Lubi szybki, intensywny seks, jak i spokojne długie uniesienia.

Byk. Namiętne zbliżenia, nieoczekiwane zmiany akcji, seria uniesień. Tak w skrócie można opisać seks z kochankiem spod znaku BYKA.

Lubi przejmować kontrolę, ale nigdy nie zapomina o potrzebach partnera. Seks z nim nie trwa kilka minut. Przygotuj się na niezapomnianą podróż do krainy rozkoszy.

Byk delektuje się pomału, konsumuje każdą chwilę spędzoną razem. Lubi dotykać, głaskać, pieścić, całować, tulić. Mówi się, że byki są fascynującymi kochankami, jednymi z najlepszych ze wszystkich znaków zodiaku. Nie lubią przypadkowych zbliżeń. Dla nich seks ma sens tylko z osobą, którą się kocha. Pamiętajcie, że byk jest nienasycony.

Strzelec.

STRZELEC seksu nigdy nie odmówi. To nieokiełznany kochanek, który lubi szaleństwo, ale zna też granice. Jest skłonny do eksperymentów. Lubi często zmieniać pozycje, miejsca i otoczenie. Kocha się bez większych zobowiązań. Seks pozwala my się spełnić, zrealizować, zrelaksować.

Bliźnieta. BLIŹNIĘTA nie chodzą z przypadkowymi osobami do łóżka. Mają konkretną wizję i jej się trzymają. Są twórczymi kochankami, z którymi nie można się nudzić. Włada nimi namiętność. Sypialnia to nie jest jedyne miejsce, gdzie lubią zbliżyć się ze swoim partnerem.

Baran .BARAN pewny siebie, wie, czego chce. Cechy te przekładają się nie tylko na pracę, ale także na to, jak zachowuje się w sypialni. Zbliżenie z Baranem gwarantuje niesamowite doznania.

Seks z nim jest pełen zaskakujących uniesień. Przejmuje kontrolę i lubi rządzić w łóżku.

Rak. Raki doskonale wiedzą, jak zaspokoić swoich partnerów. Mają zdolność czytania im w myślach. Ważny jest dla nich dotyk, którym potrafią zdziałać cuda. Rak rozkręca się pomału. Ale jak już przejdzie na wyższy poziom, każdy na tym zyskuje.

Panna. Dość spokojny i delikatny. Nie lubi spontanicznych akcji. Ma wszystko zaplanowane i wie, kiedy rozpocząć grę wstępną. Lubi dokładnie ocenić swoje i partnerki oczekiwania. Dla niego seks jest czymś wyjątkowym. Ma być zmysłowo, ma być namiętnie.

Niestety kilku brakuje.Oczywiście temat z przymrużeniem oka ;-)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wodnik .. zawsze znajdzie sobie mokre miejsce i tam się zadomowi.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Wodnik .. zawsze znajdzie sobie mokre miejsce i tam się zadomowi.

zgadzam się :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

STRZELEC seksu nigdy nie odmówi. To nieokiełznany kochanek, który lubi szaleństwo, ale zna też granice. Jest skłonny do eksperymentów. Lubi często zmieniać pozycje, miejsca i otoczenie. Kocha się bez większych zobowiązań. Seks pozwala my się spełnić, zrealizować, zrelaksować.

Że niby ja? :lach: Taaa... ciekawe co na to mój skorpion :*;) 

Ale reszta już się zgadza :D Zwłaszcza w miejscach typu na poboczu drogi, w polu i lesie, w oknie na wprost galerii handlowej... 

No i bez zobowiązań. Bardzo. Lubię. 

Myśląc o moich kochankach to też skorpiony i strzelce  :erection:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Waga

Bywa próżna w łóżku, szuka dla siebie przyjemności. Umie rozgrzać do czerwoności, bardzo silny seksualnie znak.

Koziorożec

Traktuje seks jako relaks, uwielbia igraszki, umie sprawiać przyjemność, żyje intensywnie. Bardzo sprawny seksualnie i mający duże potrzeby.

Wodnik

Oddziela seks od miłości. W łóżko da z siebie wszystko, ale po stosunku szybko zapomina o partnerze. Seks to seks, ma sprawić przyjemność i Wodnik umie z tego korzystać.

Ryby

Uwielbiają seks z osobami podobnymi do siebie, choć w życiu nie mogą ułożyć sobie z nimi życia. Umieją rozpoznać słabości innych, czasami bawią się partnerem.

Lew

Znak ognia, gorący, namiętny, lubi czuć się seksualnie atrakcyjny. Ma moc poderwania partnera na jedną noc, wytwarza swoistą magię i korzysta z tego

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Myśląc o moich kochankach to też skorpiony i strzelce  :erection:

mmmm ... wiesz... jestem strzelcem że skorpionem w ascendencie :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

mmmm ... wiesz... jestem strzelcem że skorpionem w ascendencie :redevil:

Kochanek. Rodzaj męski. Moja ostatnia kochanka była z lipca, czyli jeśli mnie pamięć nie myli bliźnię lub lew ;)

A coś sugerujesz?  :redevil:  :newcyce:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

A coś sugerujesz? :redevil::newcyce:

dwoistość mojej natury :*

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powtórzę za Arthurem C. Clarkem:

Nie wierzę w astrologię; jestem strzelcem, a my jesteśmy sceptyczni. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lew Znak ognia, gorący, namiętny, lubi czuć się seksualnie atrakcyjny. Ma moc poderwania partnera na jedną noc, wytwarza swoistą magię i korzysta z tego

Chyba sobie wkleję do statusu :)

Wytwarza magię... Harry P.

Serio - nie wierzę w astrologię i horoskopy. Zabawa - ok.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...