Skocz do zawartości
Sailor&Lula

Rangi specjalne.

Rekomendowane odpowiedzi

A mi tam rang trochę szkoda i będzie ich brakować. Bynajmniej nie z powodu braku wiedzy kto z kim spał ;)

To była dla mnie jedna z fajniejszych funkcjonalności forum. No ale skoro taka decyzja została podjęta więc pozostaje się z tym pogodzić i zadowolić się ASWU

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Wichura napisał:

A mi tam rang trochę szkoda i będzie ich brakować. Bynajmniej nie z powodu braku wiedzy kto z kim spał ;)

To była dla mnie jedna z fajniejszych funkcjonalności forum. No ale skoro taka decyzja została podjęta więc pozostaje się z tym pogodzić i zadowolić się ASWU

Dla mnie naturalnym teraz jest, iż ASWU będzie można potraktować szerzej, niż zlotowo. Nie mylę się?

W końcu życie towarzyskie forum to (na szczęście) nie tylko zloty.

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Sailor&Lula napisał:

Nie mylę się?

Nie mylisz się. Jako jedyny "system weryfikacji" będzie zbierał ze sobą wszystko: zloty, kawy, sexy, nieobecności, oszukane zdjęcia, świnie itd. Z pewnością jeszcze Sem dokładnie opisz co kto i po co może tam wrzucać ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Btw. Bo właśnie mnie naszło.... Rozumiem, że wszystkie osoby ze "świniami", "kradzionymi zdjęciami" i "nieobecnościami" otrzymały właśnie amnestię ? Bo rangi negatywne też się chyba do ASWU automatycznie nie przepisały....

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Wichura napisał:

Btw. Bo właśnie mnie naszło.... Rozumiem, że wszystkie osoby ze "świniami", "kradzionymi zdjęciami" i "nieobecnościami" otrzymały właśnie amnestię ? Bo rangi negatywne też się chyba do ASWU automatycznie nie przepisały....

Ano właśnie... Wiele użytkowników to teraz zupełnie "czyste karty". Abstrahując już nawet od rang negatywnych (choć to również ważna sprawa, kilkukrotnie zniechęcająca mnie do przyjęcia zaproszenia na kawę), osoby spotykające się między sobą poza zlotami straciły teraz zupełnie swą weryfikację realności. Choćby ja - gdybym nie pojawiła się w lipcu w Łodzi, nie miałabym na swym profilu śladu o tym, że jestem realną kobietą. A to, że jesteśmy realną parą - też zupełnie przepadło w eterze.

Sem, masz jakiś pomysł na odbudowanie tego? Pewnie tak ;)

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

poczekajmy aż Sem skończy pracę i znajdzie czas by dać stosowne informacje

i tak mnóstwo pracy włożył w aktualizacje i by przerwa w działaniu forum była krótka

poczekajmy...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A mi to lotto czy te rangi są czy ich nie ma. Nauczony doświadczeniem wielokrotnie spotykałem się z osobami bez rang - brak rang nie oznacza ich ułomności... jest to na swój sposób filozofia jaką kierują się na forum. Często bywało tak, ze osoba bez rang wnosiła w spotkanie dużo więcej niż osoba z rangami... 

Ranga - żaden wyznacznik - subiektywna ocena...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, husband napisał:

A mi to lotto czy te rangi są czy ich nie ma. Nauczony doświadczeniem wielokrotnie spotykałem się z osobami bez rang - brak rang nie oznacza ich ułomności... jest to na swój sposób filozofia jaką kierują się na forum. Często bywało tak, ze osoba bez rang wnosiła w spotkanie dużo więcej niż osoba z rangami... 

Też wielokrotnie spotykałam się z osobami bez rang i nie raz byłam pierwszą osobą, która tę rangę nadawała. Jakby nie było, to właśnie weryfikacja wiarygodności istnienia użytkownika z realnym życiu. A ile kto wniesie w spotkanie, to już zupełnie inna kwestia.

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.09.2018 o 12:24, husband napisał:

Prawda, aczkolwiek...

Jeśli widzę osobę, która ma rangi pozytywne od znanych mi osób, znanych ze zlotów, czy mniej oficjalnych spotkań to jest dla mnie (a właściwie był) wyznacznik realności tejże osoby.

Chociażby tego, że przyszła na umówione spotkanie, a nie zaginęła w akcji bez słowa. To trochę jak z komentarzami na znanym portalu aukcyjnym, jasne że można poprosić 1000 znajomych o pozytywny wpis, ale jak to jest pozytywny wpis od osoby którą Ty znasz jako kupujący to ma inną wartość...

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.09.2018 o 12:20, Sailor&Lula napisał:

A to, że jesteśmy realną parą - też zupełnie przepadło w eterze.

No właśnie troche to irytujące jest tak długo trfało zdobycie tych rang a teraz został guzik:-/

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...