Skocz do zawartości
Sailor&Lula

Rangi specjalne.

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, może to być chociażby zazdrość ex-kochanka. W ogóle - chorobliwa zazdrość potrafi doprowadzić do takich zagrywek, że sam by się zdziwił.

Zresztą, jak ma się coś wydarzyć, to i tak się wydarzy. Możemy się starać, a i tak przed pewnymi rzeczami się nie uchronimy.

Chociażby - moja rodzina czy współpracownicy też by mogli zacząć drążyć. Oni do rang dostępu nie mają ;), a gdyby zechcieli prześwietlać moje spędzanie czasu - prędko by mnie "namierzyli".

Lula.

No to poleciałaś w myślach od sasa do lasa. Pisane było w temacie „zazdrości innych HW o inne HW i tak samo kochanków o ex kochanków i na odwrót. Nie doprecyzowalas myśli. Dobrze zrozumiałem Twoją intencje. Zazdrość ex kochanków o byle HW to odrębny temat. Kiedyś gdzieś założyłem temat „zazdrość ex kochanka” bo wraz z Wife mielismy kiedyś wątpliwą przyjemność poznać to uczucie...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to poleciałaś w myślach od sasa do lasa. Pisane było w temacie „zazdrości innych HW o inne HW i tak samo kochanków o ex kochanków i na odwrót. Nie doprecyzowalas myśli. Dobrze zrozumiałem Twoją intencje. Zazdrość ex kochanków o byle HW to odrębny temat. Kiedyś gdzieś założyłem temat „zazdrość ex kochanka” bo wraz z Wife mielismy kiedyś wątpliwą przyjemność poznać to uczucie...

No, może rzeczywiście popłynęłam. Nie mniej jednak, fakt jest taki, że jak ktoś się uprze, to może wiedzieć o Tobie wszystko. O mnie też. I nasze forumowe rangi nie dają nam bezpieczeństwa. Do rang mam podobne podejście jak Zouza. Niech sobie ludzie myślą, co chcą.

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uważam rangi za coś bardzo słusznego, pewnie na ich podstawie da się "wstępnie" zweryfikować użytkownika. Sam dostałem słusznie jedną negatywną - nie wiem nawet czy ona zostaje wiecznie czy da się ją jakoś odwiesić, natomiast spotkałem się na kawie z jedną z osób z forum ale juz w drugą stronę pozytywnej rangi nie otrzymałem. 

Pozdrawiam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

nie wiem nawet czy ona zostaje wiecznie czy da się ją jakoś odwiesić

poczytaj regulamin, poszukaj treści o rangach, porozmawiaj z osobą, którą zawiodłeś - to jest krok nr 1

spotkałem się na kawie z jedną z osób z forum ale juz w drugą stronę pozytywnej rangi nie otrzymałem.   

a powiedziałeś, że poprosisz o rangę?

a może ta osoba nie ma konta VIP i tym samym nie może jej wystawić

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

poczytaj regulamin, poszukaj treści o rangach, porozmawiaj z osobą, którą zawiodłeś - to jest krok nr 1

Rozmawiałem, przepraszałem, wyjaśniałem (nawet gdzieś w którymś z wątków) ale niestety bez skutku. Cóż cierpię dalej ;)

a powiedziałeś, że poprosisz o rangę?

a może ta osoba nie ma konta VIP i tym samym nie może jej wystawić

wtedy miała, teraz to już nawet nie wiem

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Rozmawiałem, przepraszałem, wyjaśniałem (nawet gdzieś w którymś z wątków) ale niestety bez skutku. Cóż cierpię dalej

wbijaj na zlot... się uwiarygodnisz :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wbijaj na zlot... się uwiarygodnisz :)

Pewnie się na tym skończy ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale niestety bez skutku

Co prawda to nie jest Helpdesk dotyczący zasad, ale tematy są chętniej czytane od zasad, które powinny być znane. Negatywy wystawione przez Użytkowników usuwa się:

1. Na wniosek Wystawcy Rangi (bezzwłocznie i bez dochodzeń)

2. Na wniosek Obdarowanego. Traktuje się jako odwołanie, wtedy rozpatruję zasadność. To dość skomplikowane.

3. Jeśli Wystawca wyłączy, usunie swoje konto lub zostanie zbanowany/a. Wówczas na wniosek Obdarowanego lecz już bez rozpatrywania zasadności i dochodzeń. Bezzwłocznie.

O czym nie ma w zasadach, ale co stosuję poza zapisami, kierując się rozsądkiem, intuicją, i tak dalej:

1. Na wskutek "zatarcia" się zdarzenia, jednak nie wcześniej niż po 5 latach, na wniosek Obdarowanego. Bez dochodzeń, bezzwłocznie.

2. Gdy ten sam Wystawca, wystawia Obdarowanemu jakąkolwiek Rangę Pozytywną lub wpis ASWU, pozytywny z datą późniejszą niż negatywny. Traktuję to jako naprawienie "szkody" i na wniosek Obdarowanego, (lub gdy sam ustalę przeglądając dany Profil taki "zbieg wydarzeń") usuwam negatywy wystawione przez tego Wystawcę, bezzwłocznie.

3. Gdy wystąpiły inne, nadzwyczajne okoliczności. Muszą jednak być one rzeczywiście nadzwyczajne, i działać na korzyść Użytkownika.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też patrzę na rangi. Normalnie patrzyłabym w oczy, na gesty, krok. A tu - na opis, posty, rangi. I tak jak Tarantula pisała, widzę w nich podpisy. Stemple. 

Czasem stempelek mówi - stop. Czasem jest neutralny kompletnie, choćby nie wiem co wpisano do "spersonalizowanej" rangi. A niekiedy bez względu na typ rangi, ciągnie.

I wolę, kiedy masz rangę od kogoś, kogo znam i lubię. Takie grono wzajemnej adoracji jak w normalnym świecie. Twoi przyjaciele mogą być moimi. Moi - twoimi. 

I nie mówcie, że są bez znaczenia. I że nie oglądacie. Nie uwierzę :)

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...