Skocz do zawartości
Sailor&Lula

Rangi specjalne.

Rekomendowane odpowiedzi

A ja cieszę, się, że mam rangi "kochankowe".

Ale nie, nie kieruje mną próżność.

Wartość swą też znam, nie muszę jej sztucznie podbijać.

Oczywiste jest dla mnie też, że dla kogoś będę spełnieniem marzeń, dla innego niespecjalnie. To zależy od wzajemnych oczekiwań, upodobań, a nawet od lepszego, normalnego, czy gorszego dnia.

Dlaczego więc się cieszę?

Bo nie pozostawiam złudzeń potencjalnym kochankom. Bo nie mam zamiaru ściemniać, że na pewno będziemy się regularnie spotykać i że w ogóle jeszcze kiedyś.

Nie wstydzę się tego, jaka jestem. Nie wstydzę się tego, że mężczyźni są obecni w moim życiu w kontekście seksualnym.

Jeśli ktoś szuka kobiety, dla której będzie 2, 3, czy 5 partnerem seksualnym - to szybko sprowadzi go to na ziemię. :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wychodzę z założenia, że jak ktoś będzie z natury zawistny, to nawet bez rang mnie odnajdzie i będzie robić problemy...

Lula.

Jak ktoś się chwali kto z kim i gdzie to owszem taki problem może zaistnieć. Jeżeli taka wiedza zostanie tylko w głowach osób będących w układzie to nie powinno być problemów wynikających z zaszłości.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@Zouza, ale czy ktoś tu mówił o wstydzie? Nie zaobserwowałam tego.

Ja! :D

A raczej jego braku. :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Nie wstydzę się tego, jaka jestem.

no i patrz... moja droga jest w temacie krótka.... a była faza ciekawości jak to jest z innymi, a obudziła się terytorialność, a monogamia się definiuje...

a mój mąż :facepalm: mój własny mąż powiedział mi kiedyś (wprawdzie innymi słowy) coś mniej więcej takiego "nie zdziwię się jak polecisz kiedyś w fazę "przemielenia" "

też się siebie nie wstydzę.. jestem siebie cholernie ciekawa :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dragonfly, Husband - jeśli pojawia się osoba chorobliwie zazdrosna czy zawistna, dyskrecję można wsadzić między bajki. Tak uważam. Jeśli komuś bardzo by zależało, żeby kogoś przyłapać czy zidentyfikować, to to zrobi.

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Jeśli komuś bardzo by zależało, żeby kogoś przyłapać czy zidentyfikować, to to zrobi.

albo sobie wymyśli i na tej podstawie będzie karmił swoją zawiść ... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dragonfly, Husband - jeśli pojawia się osoba chorobliwie zazdrosna czy zawistna, dyskrecję można wsadzić między bajki. Tak uważam. Jeśli komuś bardzo by zależało, żeby kogoś przyłapać czy zidentyfikować, to to zrobi.

Lula.

Mylisz się. Nigdy nikomu sie nie pochwaliłem z kim i gdzie, ta wiedzę posiada tylko moja Wife i sama zainteresowana ewentualnie jej mąż.

Nie widzę zależności w tym co napisałaś.

Chyba ze masz na myśli zazdrość i zawiść ex kochanka to owszem z tą tezą muszę się zgodzić.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mylisz się. Nigdy nikomu sie nie pochwaliłem z kim i gdzie, ta wiedzę posiada tylko moja Wife i sama zainteresowana ewentualnie jej mąż.

Nie widzę zależności w tym co napisałaś.

Chyba ze masz na myśli zazdrość i zawiść ex kochanka to owszem z tą tezą muszę się zgodzić.

Tak, może to być chociażby zazdrość ex-kochanka. W ogóle - chorobliwa zazdrość potrafi doprowadzić do takich zagrywek, że sam by się zdziwił.

Zresztą, jak ma się coś wydarzyć, to i tak się wydarzy. Możemy się starać, a i tak przed pewnymi rzeczami się nie uchronimy.

Chociażby - moja rodzina czy współpracownicy też by mogli zacząć drążyć. Oni do rang dostępu nie mają ;), a gdyby zechcieli prześwietlać moje spędzanie czasu - prędko by mnie "namierzyli".

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z moimi ex-kochankami, jak do tej pory, nie miałam problemów. Pełen szacun i dyskrecja.
Nie poruszałam tematu moich ex, ale ex moich kochanków, czyli osób z którymi spali zanim zaczęli umawiać się ze mną.
Tak dla wyjaśnia, jeśli to co napisałam wcześniej jest mało jasne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...