Skocz do zawartości
Sailor&Lula

Rangi specjalne.

Rekomendowane odpowiedzi

no i właśnie, mnie taki spotkał, jakiś czas temu i obudził niepotrzebnego demona terytorialności - obyś się z nim nie spotkała, szczerze Ci życzę

Tak miewałam na początku mojego zdradzania. Wiem, co to znaczy i już mi przeszło ;)

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wystawić Ci Rangę czy trzeba z Tobą chodzić?

Eeeee, Mr., no takie suchary? ;)

A mówiłam - przestań oglądać "Familiadę"! :lach:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Można. Ale u niektórych osób to jest "O tak, super, proszę" a wiem, że oni się ucieszą a inna osoba poczuje się niefajnie i o tym nie myślą albo ich to nie obchodzi....no i mogę tę osobę olać, wiadomo. Ale będę się czuć z tym źle. No po prostu tak mam.

Rito, NIGDY nie będziesz miała pewności, że komuś nie będzie przykro! NIGDY!

A jak dowiesz się po fakcie? Bo nie wiedziałaś?

Nie da się zrobić dobrze każdemu, mimo najszczerszych chęci. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wystawianie rang kochankowych jest jak obszczywanie murka przez psa.

Właśnie mam zamiar pochodzić trochę po profilach userow i userek, (popatrzeć sobie na rangi) zanim zacznę chciałbym wiedzieć zawczasu kto i w jakim momencie jest eeentualnym psem a kto murkiem....

data i godzina wystawienia rangi jest wprost proporcjonalna do Twojej tezy (patrz „rangi wzajemności”)?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwna się ta rozmowa zrobiła.

Rangi typu "Sprawdzona kochanka/kochanek itp..." są po to, by inni dowiedzieli się, że ten ktoś już z kimś z forum uprawiał seks (@@tarantUla określiła to tylko dosadniej), ale przecież nie dają żadnej gwarancji, że mnie z daną osobą w seksie będzie tak samo dobrze, jak osobie wystawiającej ową rangę. Dlatego, te rangi dla mnie są obojętne. Jeśli kiedyś zechcę z kimś z forum bzyknąć się, to mało będzie mnie interesować komu ta osoba wcześniej zrobiła dobrze.

Sama wolałabym nie wystawiać nikomu tego typu rangi, ani jej otrzymać. I nie chodzi mi tu o udawanie forumowej dziewicy, ale moim zdaniem tak jest bezpieczniej. Kiedyś na własnej skórze w innym miejscu przekonałam się, co to jest zawiść byłej kochanki pewnego pana i drugi raz nie chcę tego przeżyć.

Co innego pokazywanie na forum zdjęć, dzielenie się doświadczeniami, a co innego dosłowne ogłaszanie wszem i wobec, że z tym i z tą z forum spałam.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Kiedyś na własnej skórze w innym miejscu przekonałam się, co to jest zawiść byłej kochanki i drugi raz nie chcę tego przeżyć.

ha! ja się na tym forum przekonałam na sobie samej jak wygląda pusta, małostkowa zawiść innej osoby i wcale nie trzeba sypiać czy nawet znać jej byłego / przyszłego / wydajejejsię kochanka :D

można być zawistnym, "na pusto", tylko że ktoś ma taki a nie inny sposób bycia

trzeba bardzo się starać być "ponad to" i postępować w zgodzie ze sobą, nie karmić zawiści... 

rangi tu niczego nie zmienią jak już jesteś u kogoś "na celowniku" tylko dlatego, że jesteś taka a nie inna :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@iko, na zawiść typu "bo taka jesteś i mnie taka nie pasujesz" nie mam wpływu.

Na zawiść odrzuconej/odrzuconego byłej kochanki/kochanka z forum już jakiś wpływ mam. Ryzyko odwetu mogę zminimalizować unikając wystawiania rang o których wcześniej wspomniałam.

Chociaż jeśli komuś bardzo by na owej randze zależało, bo jest nowy, bo nie ma VIPa, a ja miałabym pewność, że nie nie będę miała z powodu wystawienie rangi w przyszłości problemów, to dlaczego nie... Nigdy nie mów nigdy :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

a ja miałabym pewność, że nie nie będę miała z powodu wystawienie owej rangi potem problemów, to czemu nie... Nigdy nie mów nigdy

nie będziesz miała takiej pewności, są osoby zawistne nawet o przeszłość .. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@iko, na zawiść typu "bo taka jesteś i mnie taka nie pasujesz" nie mam wpływu.

Na zawiść odrzuconej/odrzuconego byłej kochanki/kochanka z forum już jakiś wpływ mam. Ryzyko odwetu mogę zminimalizować unikając wystawiania rang o których wcześniej wspomniałam.

Wychodzę z założenia, że jak ktoś będzie z natury zawistny, to nawet bez rang mnie odnajdzie i będzie robić problemy...

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@iko, na 100% nigdy, ale jakaś pewność. Jeśli dobrze znasz daną parę i relacje panujące między nimi, to już jakiś cień pewności jest.

@, a skąd bez rangi będzie wiedział z kim spałaś? Dyskrecja, to jest to co cenię i czego wymagam od moich kochanków obojga płci.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...