Skocz do zawartości
Sailor&Lula

Rangi specjalne.

Rekomendowane odpowiedzi

Mam mu zabronić wychodzić w ogóle dla profilaktyki?

A możesz mu zabronić? :D

Rito, nie sądzę, by Wichura to zrobił. Chyba, że przypadkiem spotka kogoś "na mieście".

Pomyśl - po co???

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że Wichura wychodzi. Wiem, z kim się spotyka. Pozwalam na to, nawet często się cieszę. A jednak w niektórych przypadkach szeroko opisana ranga by mnie zabolała a w innych nie. Czyli u mnie ranga bez opisu nigdy mnie nie zaboli CHYBA że mi W. wcześniej nie powiedział, że idzie z kimś na kawę lub coś wiecej, ale tu już mówimy o "krzywych akcjach".

I co wówczas, Lula? Mam mu zabronić wychodzić w ogóle dla profilaktyki?

Nie. Ja też mogę się spodziewać, że w moim życiu nastąpi wyjątek od reguły i mnie nagle coś zaboli. Zresztą, nie mam też pewności, że moje obecne rangi kogoś nie bolą. Ale też nie będę uprawiać profilaktyki ;)

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Ja też mogę się spodziewać, że w moim życiu nastąpi wyjątek od reguły i mnie nagle coś zaboli

no i właśnie, mnie taki spotkał, jakiś czas temu i obudził niepotrzebnego demona terytorialności - obyś się z nim nie spotkała, szczerze Ci życzę  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łeh...znowu dopiero chwilę po dodaniu posta zauważyłam co warto w nim uściślić a już poleciały do tego komentarze ;)

No to reasumując - ja osobiście staram się przed dodaniem rangi przemyśleć po co ją daje i czy komuś to zaszkodzi czy nie, zaboli partnera/partnerkę tej osoby lub kochanka/kochankę czy też nie i to mi weryfikuje, czy chce coś dodać czy nie zamierzam. Oraz np. pod kątem tego czy chce ujawniać z kim coś robiłam ;) 

Nie uważam, że moja postawa jest jedyna słuszna.

Szanuje osoby które uznają, że to zbędny trud.

Tak mam.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A możesz mu zabronić? :D

To nie jest kwestia zabraniania lub nie zabraniania. To jest kwestia powiedzenia "Słuchaj, nie podoba mi się ten czy ta (aka niezbyt mu/jej ufam, nie lubię go/jej)" i druga osoba ogranicza z tą osobą kontakty sama. Nie trza zabraniać, zakazywać, dawać przepustek.... ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest kwestia zabraniania lub nie zabraniania. To jest kwestia powiedzenia "Słuchaj, nie podoba mi się ten czy ta (aka niezbyt mu/jej ufam, nie lubię go/jej)" i druga osoba ogranicza z tą osobą kontakty sama. Nie trza zabraniać, zakazywać, dawać przepustek.... ;)

Jak dyplomatycznie skróciłeś moje monologi na ten temat... :D:*

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wichuro, ależ dokładnie o to mi chodziło. :D

To jest kwestia wzajemnych ustaleń i szacunku dla partnera/ki, a nie zabraniania.

Jakoś mam alergię na "zabranianie".

U mnie byłby skutek wręcz odwrotny. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja osobiście staram się przed dodaniem rangi przemyśleć po co ją daje i czy komuś to zaszkodzi czy nie, zaboli partnera/partnerkę tej osoby lub kochanka/kochankę czy też nie i to mi weryfikuje, czy chce coś dodać czy nie zamierzam.

A nie prościej te rozkminy zastąpić jednym pytaniem "Wystawić Ci Rangę"? :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wystawić Ci Rangę czy trzeba z Tobą chodzić?

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A nie prościej te rozkminy zastąpić jednym pytaniem "Wystawić Ci Rangę"? :)

Można. Ale u niektórych osób to jest "O tak, super, proszę" a wiem, że oni się ucieszą a inna osoba poczuje się niefajnie i o tym nie myślą albo ich to nie obchodzi....no i mogę tę osobę olać, wiadomo. Ale będę się czuć z tym źle. 

No po prostu tak mam. 

Wystawić Ci Rangę czy trzeba z Tobą chodzić?

:klaszcze:  :klaszcze:  :klaszcze:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...