Skocz do zawartości
Sailor&Lula

Rangi specjalne.

Rekomendowane odpowiedzi

O proszę Cię. Gramolicie się w tych eufemizmach dotyczących rang a prawda jest taka że tu chodzi jedynie o napis, jak w kiblach publicznych.

Tu byłam.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Wystawianie rang kochankowych jest jak obszczywanie murka przez psa.

no to pojechałaś, jakbyś nie zauważyła że różne są podejścia osób do tychże... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

O proszę Cię. Gramolicie się w tych eufemizmach dotyczących rang a prawda jest taka że tu chodzi jedynie o napis, jak w kiblach publicznych.

Tu byłam.

zawsze można w nim posprzątać ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O proszę Cię. Gramolicie się w tych eufemizmach dotyczących rang a prawda jest taka że tu chodzi jedynie o napis, jak w kiblach publicznych. Tu byłam.

Cholernie mi się spodobała ta dosadność .... coś w tym jest. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu byłam.

Ale czy jest w tym coś złego? Przecież na tym forum raczej nie umawiamy się na spotkania kółka różańcowego.

A wszystko można opisać w słowach ładnych bądź mniej ładnych.

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

A wszystko można opisać w słowach ładnych bądź mniej ładnych.

zależy co kto rozumie przez ładne :D ja mam teraz taką, w której się taplam co rano, tak mi się podoba i dumą napawa  :P

a słownikowo to ona ordynarna jest :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zależy co kto rozumie przez ładne :D ja mam teraz taką, w której się taplam co rano, tak mi się podoba :P 

a słownikowo to ona ordynarna jest :D

No i właśnie, zależy co dla kogo ładne.

Po prostu uważam, iż tarantUla nie odkryła Ameryki, tylko użyła dosadniejszych słów. Przecież wiadomo, że nawet najbardziej poetycka ranga w istocie oznacza "Tu byłem".

No i super. Po to jestem na tym forum, aby ciekawe i pociągające mnie osoby "tu były".

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdzie nie oceniłam ani nie przypięłam wartości tym czynom. Każdy zważy na własnej szalce ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdzie nie oceniłam ani nie przypięłam wartości tym czynom. Każdy zważy na własnej szalce ;)

Przecież wiadomo, że to grzech :lach: . Upubliczniony czy nie - grzechem pozostanie ;)

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, ja nie grzeszę, bo nie wierzę w bogów.

Jest to czyn o znamionach amoralnych! Ale jedynie w społeczeństwie monogamicznym.

I wracamy do punktu, w którym widzenie horyzontu zależy od miejsca, w jakim się usadziło poślady. ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...