Skocz do zawartości
Sailor&Lula

Rangi specjalne.

Rekomendowane odpowiedzi

Jako autorka tego wątku upraszam Was o powrócenie do meritum, póki nie pojawi się tu jakaś zielona czcionka (co już przecież zostało zapowiedziane :P ).

Bo potem znów ktoś nie będzie się mógł przebić przez stos pierdół do wartościowych i sensownych wypowiedzi tworzących tę dyskusję...

Lula.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mia mnie uprzedziła. Dodam od siebie, że Twoje kwestie tego typu co powyższe, czyta się FA-TAL-NIE. Nabieram personalnych uprzedzeń do Husbanda. :pali1:

Całe szczęście, że nie jest to mój problem... chcesz czytać? To czytaj to co pisze, bo samo czytanie słów nie oznacza zrozumienia słowa pisanego. To dwie różne kwestie.

Ps.

Nie szukam poklasku...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako autorka tego wątku upraszam Was o powrócenie do meritum, póki nie pojawi się tu jakaś zielona czcionka (co już przecież zostało zapowiedziane :P ).

Bo potem znów ktoś nie będzie się mógł przebić przez stos pierdół do wartościowych i sensownych wypowiedzi tworzących tę dyskusję...

Lula.

i racja...  wracając do meritum...

dla Mnie rangi mają duże znaczenie... zarówno te kawkowe jak i erotyczne...

lubie poddawać je analizie...

Rangi wystawione przez osoby które poznałam mają dla Mnie podwójne znaczenie... mocno urealniają daną osobę

Źle reaguje na negatywne rangi... bardzo źle... co niektórzy się już o tym przekonali...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra! Dosyć już.

Proszę przejść do meritum.

Kolejne wpisy w tonie, jak ostatnie 2 strony - będą stosownie "nagradzane".

I możecie mi wierzyć - znaczenia nie będzie tu miało jak bardzo kogoś lubię.

EOT!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odnośnie rang - rozsądny wynalazek z jedną małą uwagą - na życzenie osoby wystawiającej nie powinno być widać kto ją wystawił. Przykład: ktoś z kimś idzie do łóżka, ale niekoniecznie chce informować całe forum o tym fakcie wystawiając rangę "sprawdzony kochanek/kochanka" tak by było widać, że to dana osoba ją wystawiła..

Wędrowcze,

Pomysł interesujący, jednak sensu w nim nie widzę żadnego, bez urazy. Jeśli kto nie chce aby było widać z kim sypiał, to niech Rangi nie wystawia, bo Ranga która mówi o nikim, nic nie mówi nikomu, żadnej wiarygodności nie przydaje, w żadnych się nie mieści układach a "klanów" Ci u nas bardzo wiele ;) Pojmiesz w mig, gdy się na dłużej u nas zatrzymasz.

dlatego lepiej czytać i całe dyskusje

I tak jak Ci koleżanka radzi Wędrowcze, czytaj całe tematy. Warto.

Zdrówko!

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I co teraz? Nowe forum = koniec kolekcjonerstwa rang. Już nie będzie wiadomo, kto z kim się pieprzył...

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Teraz, Sailor&Lula napisał:

I co teraz? Nowe forum = koniec kolekcjonerstwa rang. Już nie będzie wiadomo, kto z kim się pieprzył...

Lula.

nie nooo... jeszcze można plotkować :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, iko napisał:

nie nooo... jeszcze można plotkować :lach:

Rangi specjalne tym bardziej prowokowały plotki ;)

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
2 minuty temu, Sailor&Lula napisał:

Rangi specjalne tym bardziej prowokowały plotki ;)

Lula.

maluczcy nakarmią się wszystkim i tym co widać i tym czego nie widać a nawet sobie zinterpretują z literek jak im własna głowa podpowie - nie wiem czym kierowana - zazdrością, niezdrową wolą szukania sensacji czy zwykłą ciekawością)

nie ma znaczenia, czy rangi są czy ich nie ma...  będzie gadane :D

mam tu jednego kolegę, na forum, z którym już trzydzieści razy wsadzano nas razem do łóżka :D na podstawie wyłącznie literek :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, iko napisał:

maluczcy nakarmią się wszystkim i tym co widać i tym czego nie widać a nawet sobie zinterpretują z literek jak im własna głowa podpowie - nie wiem czym kierowana - zazdrością, niezdrową wolą szukania sensacji czy zwykłą ciekawością)

nie ma znaczenia, czy rangi są czy ich nie ma...  będzie gadane :D

mam tu jednego kolegę, na forum, z którym już trzydzieści razy wsadzano nas razem do łóżka :D na podstawie wyłącznie literek :D

Gadanie gadaniem - nigdy mnie nie interesowało i nie przejmowałam się nim. Wiadomo, że będzie dalej, tak jak zawsze było. Motywowane miliardem przyczyn, o których piszesz.

Nie mniej jednak lubiłam te rangi. Dla mnie były funkcjonalne. Będę za nimi troszkę tęsknić ;)

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...