Skocz do zawartości
Sailor&Lula

Rangi specjalne.

Rekomendowane odpowiedzi

Miej wyjebane na @wedrowca, lenia któremu nie chce się czytać, a chce blyszczecz niczym G. W słońcu...

Piszesz pisz na forum a nie dla persony.

Dobrze, w takim razie zamieńcie sobie tak rażące i nierozumiane w przedstawionym przeze mnie kontekście słowo "wstyd" na "wszystkie powody, dla których nie życzę sobie rang erotycznych". Czy teraz jest to bardziej klarowne? Powinno, zwłaszcza, że pisząc o tym "wstydzie" (wybaczcie) odnosiłam się bezpośrednio do funkcjonowania tych rang na forum 6 lat wstecz, a nie teraz... Odmiennego funkcjonowania.

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A moze już dosc bicia piany na temat etymologii slowa WSTYD?

Lula uzyla go tak jak chciala, i chyba nie musi sie tu czlowiek tlumaczyć z kazdego slowa uzytego w wypowiedzi?? 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybyś to nie był Ty to bym się może i nawet obraził :D

Nie każdy ma czas by przeglądać kilkanaście stron rozmów. Niektórzy mają też życie pozaforumowe... Możesz w to nie wierzyć, ale tak jest - sic!

Gdyby nie ja to co? Obraziłbyś się niczym panienka? Tyle męskości w Tobie?!

Ps.

Myślisz ze nie mam życia pozaforumowego? Chyba z chuja spadłeś... to ze widzę ze bzdury piszesz to nie oznacza ze będę „siedział” cicho.

Ps. Nie przeczytam całego tematu to się nie odzywam, aby nie wyjść na debila.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miej wyjebane na @wedrowca, lenia któremu nie chce się czytać, a chce blyszczecz niczym G. W słońcu...

Piszesz pisz na forum a nie dla persony.

Tego już nie idzie czytać... czy możecie uzewnętrzać sie gdzie indziej...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak ma się żale i ale to idealnym miejscem jest PW. Chyba ze cofamy się do czasów podstawówki. Jestesmy dorośli czy sobie żarty robimy?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby nie ja to co? Obraziłbyś się niczym panienka? Tyle męskości w Tobie?!

Ps.

Myślisz ze nie mam życia pozaforumowego? Chyba z chuja spadłeś... to ze widzę ze bzdury piszesz to nie oznacza ze będę „siedział” cicho.

Ps. Nie przeczytam całego tematu to się nie odzywam, aby nie wyjść na debila.

Wyluzuj chłopcze, bo - tak jak pisałem w innym wątku - żyłka Ci pęknie.

Swoją apodyktyczność okazuj w innym miejscu

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ah...

Przepraszam zapomniałem, że nie można czytać „personalnych uprzedzeń” bo to co? Niepolityczne?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak ma się żale i ale to idealnym miejscem jest PW. Chyba ze cofamy się do czasów podstawówki. Jestesmy dorośli czy sobie żarty robimy?

Ja nie mam żalu... ale słuchanie twoich żali jest niekomfortowe... weź wyluzuj

... to ze widzę ze bzdury piszesz to nie oznacza ze będę „siedział” cicho.

i skoro ty możesz pisac na forum publicznym to dlaczego ktoś inny ma pisac na PW?

To co wypisujesz publiczne wraca do ciebie publiczne

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wyluzuj chłopcze, bo - tak jak pisałem w innym wątku - żyłka Ci pęknie.

Swoją apodyktyczność okazuj w innym miejscu

Prędzej Ci hemoroidy pękną niż mi „żyłka”... nie jestem apodyktatyczny na argumenty ale na lenistwo i głupotę owszem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ah...

Przepraszam zapomniałem, że nie można czytać „personalnych uprzedzeń” bo to co? Niepolityczne?

Mia mnie uprzedziła. Dodam od siebie, że Twoje kwestie tego typu co powyższe, czyta się FA-TAL-NIE. Nabieram personalnych uprzedzeń do Husbanda. :pali1:

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...