Skocz do zawartości
Sailor&Lula

Rangi specjalne.

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego tytułu, mi rangi erotyczne u innych użytkowników nieco "pomagają". W dalszych, niekończących się poszukiwaniach...

Lula.

Y

Lula,

A może jednak przeszkadzają skoro nadal szukasz?

Nie rozumiem zapytania. Uściślij, proszę.

.

Proszę

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zmienia? "Wstyd" jest nieco sarkastycznym uogólnieniem, pod którym ukryłam wszystkie powody, dla których użytkownicy nie życzą sobie rang erotycznych w swoich profilach.

Lula.

Hah chyba w takim razie powinnaś to uściślić bo podpięcie pod słowo 'wstyd' wszystkich powodów nie wystawiania rang jest hmm mocnym uproszczeniem.

P. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hah chyba w takim razie powinnaś to uściślić bo podpięcie pod słowo 'wstyd' wszystkich powodów nie wystawiania rang jest hmm mocnym uproszczeniem.

P. 

A może po prostu powinnam powiększyć i pogrubić cudzysłów :P;)

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę

Nadal nie rozumiem.

Ciągłe poszukiwania są specyfiką cuckoldu w moim małżeństwie. Po prostu co jakiś czas potrzebuję świeżej krwi :P. Przynajmniej obecnie.

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja powiem szczerze, iż swego czasu odnosiłam głupie wrażenie, czy aby czasem ludzie bez rang erotycznych nie kawkują tylko w nieskończoność i na tym się kończy rozwijanie ich forumowych znajomości. Wiem, że to irracjonalne, ale jak powróciłam tu po przerwie na forum, to właśnie tak było. Wydawało mi się, że ongiś mniej tu było tego "wstydu" kto z kim.

Lula.

Tu chyba nie chodzi o wstyd kto z kim...

I widzisz... nawet jeśli nie mam [jeszcze] rang erotycznych to daleko mi do "kawkowania" w nieskończoność.

------

Sama też wybiórczo powystawiałam kochankowe rangi (a nie z góry do dołu, bez żadnych pytań) bo rozumiem, że nie wszyscy sobie życzą...

....

Lub nie wystawiają bo nie chcą by ktokolwiek wiedział...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może po prostu powinnam powiększyć i pogrubić cudzysłów :P;)

Lula.

A może po prostu szukasz tam gdzie nie powinnaś? Po co pogrubiać cudzysłów?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może po prostu szukasz tam gdzie nie powinnaś? Po co pogrubiać cudzysłów?

Szukam sobie po swojemu.

Pogrubiać po to, by kolejny użytkownik (vide @@GrzesznikWędrowny ) nie czytając całego tematu zrozumiał, o co chodzi w moim skrócie myślowym :P . Bo on też pije do tego, do czego moim zdaniem nie powinien, bo już x stron temu to wyjaśniłam.

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam sobie po swojemu.

Pogrubiać po to, by kolejny użytkownik (vide @GrzesznikWędrowny) nie czytając całego tematu zrozumiał, o co chodzi w moim skrócie myślowym :P . Bo on też pije do tego, do czego moim zdaniem nie powinien, bo już x stron temu to wyjaśniłam.

Lula.

Miej wyjebane na @wedrowca, lenia któremu nie chce się czytać, a chce blyszczecz niczym G. W słońcu...

Piszesz pisz na forum a nie dla persony.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miej wyjebane na @wedrowca, lenia któremu nie chce się czytać, a chce blyszczecz niczym G. W słońcu...

.

Gdybyś to nie był Ty to bym się może i nawet obraził :D

Nie każdy ma czas by przeglądać kilkanaście stron rozmów. Niektórzy mają też życie pozaforumowe... Możesz w to nie wierzyć, ale tak jest - sic!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...