Skocz do zawartości
Sailor&Lula

Rangi specjalne.

Rekomendowane odpowiedzi

@, ale nie wszyscy -w tym ja- szukają na forum ludzi do łóżkowych zabaw. Dlatego rangi typowo łóżkowe mnie nie interesują. Rozwijam forumowe znajomości, ale niekoniecznie poprzez seks. Co jest złego w "kawkowaniu" w nieskończoność?

Każdy ocenia przez swój pryzmat... nie wiesz jak jest?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@, jak ja Cię dobrze rozumiem. W sumie cieszę się, że już nie szukam. To oszczędza czas i nerwy. Ale były czasy, gdy i ja przedzierałam się poprzez gąszcz bezproduktywnych rozmów.  W sumie i tu bywam zaczepiana, "brana pod włos" czy "na lep" w postaci komplementu, bo może zmienię zdanie i jednak spotkam się z danym panem :)

Patrząc na to z Twojej strony, to te rangi kochanków mogą być nieco pomocne. Dla tych co szukają w określonym celu.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@, jak ja Cię dobrze rozumiem. W sumie cieszę się, że już nie szukam. To oszczędza czas i nerwy. Ale były czasy, gdy i ja przedzierałam się poprzez gąszcz bezproduktywnych rozmów.  W sumie i tu bywam zaczepiana, "brana pod włos" czy "na lep" w postacie komplementu, bo może zmienię zdanie i jednak spotkam się z danym panem :)

Patrząc na to z Twojej strony, to te rangi kochanków mogą być nieco pomocne. Dla tych co szukają w określonym celu.

I teraz zastanawiam się, czy i dla mnie przyjdzie czas gdy już nie będę szukać :rolleyes:... Ale to już zupełnie inny temat...

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja powiem szczerze, iż swego czasu odnosiłam głupie wrażenie, czy aby czasem ludzie bez rang erotycznych nie kawkują tylko w nieskończoność i na tym się kończy rozwijanie ich forumowych znajomości. Wiem, że to irracjonalne, ale jak powróciłam tu po przerwie na forum, to właśnie tak było. Wydawało mi się, że ongiś mniej tu było tego "wstydu" kto z kim.

Lula.

Nie każdy też czuję potrzebę informować wszystkich z kim w tym łóżku był. 

A czy ma  to coś wspólnego ze wstydem? Może w jakiś przypadkach tak, ale pewnie w większości  to zupełnie inne powody.

A takie uogólnienia nigdy nie są dobre. 

P.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie każdy też czuję potrzebę informować wszystkich z kim w tym łóżku był. 

A czy ma  to coś wspólnego ze wstydem? Może w jakiś przypadkach tak, ale pewnie w większości  to zupełnie inne powody.

A takie uogólnienia nigdy nie są dobre. 

P.

Przecież dyskutowaliśmy o tych powodach przez całe kilkanaście stron tematu ;)

Sama też wybiórczo powystawiałam kochankowe rangi (a nie z góry do dołu, bez żadnych pytań) bo rozumiem, że nie wszyscy sobie życzą...

Teraz jedynie chciałam zaznaczyć, że rejestrując się na forum w 2012 roku rangi specjalnie miały dla mnie inny wymiar niż obecnie. I może trochę mi z tamtego myślenia zostało.

Z tego tytułu, mi rangi erotyczne u innych użytkowników nieco "pomagają". W dalszych, niekończących się poszukiwaniach...

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Y

Sama też wybiórczo powystawiałam kochankowe rangi (a nie z góry do dołu, bez żadnych pytań) bo rozumiem, że nie wszyscy sobie życzą...

Teraz jedynie chciałam zaznaczyć, że rejestrując się na forum w 2012 roku rangi specjalnie miały dla mnie inny wymiar niż obecnie. I może trochę mi z tamtego myślenia zostało.

Z tego tytułu, mi rangi erotyczne u innych użytkowników nieco "pomagają". W dalszych, niekończących się poszukiwaniach...

Lula.

Lula,

A może jednak przeszkadzają skoro nadal szukasz?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lula.

No właśnie, przez kilkanaście stron rozmawialiśmy o różnych powodach, ale nie do tego się odniosłam w moim poście. 

Tylko do Twojego uogólnienia związanego ze wstydem. Czytałam na bieżąco ten temat i nie przypominam sobie by to właśnie wstyd był głównym powodem nie wystawiania rang erotycznych...

P.

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lula,

A może jednak przeszkadzają skoro nadal szukasz?

Nie rozumiem zapytania. Uściślij, proszę.

No właśnie, przez kilkanaście stron rozmawialiśmy o różnych powodach, ale nie do tego się odniosłam w moim poście. 

Tylko do Twojego uogólnienia związanego ze wstydem. Czytałam na bieżąco ten temat i nie przypominam sobie by to właśnie wstyd był głównym powodem nie wystawiania rang erotycznych...

P.

Dlatego słowo "wstyd" ujęłam w cudzysłów :) Istotny szczegół.

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego słowo "wstyd" ujęłam w cudzysłów Istotny szczegół.   Lula.

No to wytłumacz co ten cudzysłów zmienia? 

P.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to wytłumacz co ten cudzysłów zmienia? 

P.

Wszystko zmienia? "Wstyd" jest nieco sarkastycznym uogólnieniem, pod którym ukryłam wszystkie powody, dla których użytkownicy nie życzą sobie rang erotycznych w swoich profilach.

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...