Skocz do zawartości
Sailor&Lula

Rangi specjalne.

Rekomendowane odpowiedzi

A mogę ja zanim Łysy opowie, opowiedzieć o emocjach prostym i jednoznacznym językiem?

mmmrrrrmmmmmmmmmohhhhh  ffffuuucckkkkkkkkkkkkkkkkpleeeaseeee

mh omh ommhhhhhhhgaaaaahhhhmkkkkhhmmm wsadźźźź yesssss

otaaaakkkkkkkk  mmmmmmokkrroooooooooooooooo

taaakkk nieeee taakk nieeeeeee taaaak nieeeee taaaaaakkkkkkkkkkk

Coś się tak uczepiła tego Łysego jak rzep psiego ogona? Wystawcie sobie po randze i sprawa załatwiona! :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Coś się tak uczepiła tego Łysego jak rzep psiego ogona? Wystawcie sobie po randze i sprawa załatwiona!

cholera, nie uczepiłam się łysego a tezy z którą się nie zgadzam :D

Ty też Brutusie :facepalm:

A mogę ja zanim Łysy opowie, opowiedzieć o emocjach prostym i jednoznacznym językiem?

Ciebie prosiłam a nie łysego. MOŻESZ :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie brutusuję! Opowiadam jedynie w bardzo prostych słowach o silnych emocjach. Już opowiedziane.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Nie brutusuję! Opowiadam jedynie w bardzo prostych słowach o silnych emocjach. Już opowiedziane.

a te co sam dałeś przykłady umiesz tak emocjonalnie zmodyfikować?  JEDNOZNACZNIE  :D albo chociaż tę o Stanisławie, wydaje się że miłości do żony mógł ów węgiel przerzucać by nocą nie zmarzła :D

1. Menel pod Żabką zesrał się w galoty i jedzie od niego na dwieście metrów. (Przyznać Rangę - "Nieobecny") (Jeśli do tego menela dodamy jeszcze jednoznaczną komunikację niewerbalną, np głęboki zaciąg menela do płuc, to otrzymujemy tak jasny komunikat, powalający swą dosłownością)  

2. Stanisław Orzóg, zrzucił łopatą tonę węgla do piwnicy. Usnął wymęczony. (Sprawdzony Kochanek)

3. Mechanik samochodowy wymienił pompę paliwa w oplu Juliana. Teraz opel odpala na dotyk. (Sprawdzony Mechanik)  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko, ja po prostu nie lubię niedomówień. A wiem, że są osoby, które wręcz to uwielbiają.

Na niedomówieniach oparty jest flirt. Może dlatego nie umiem w flirty?

Natomiast o swoich uczuciach mówię szczerze i dosadnie.

Jestem człowiekiem prostolinijnym, jak mi zimno, to mówię, że mi zimno, a nie, że fajnie by było, gdyby teraz ktoś w kominku rozpalił... Najszybciej to sam rozpalę :)

Do Sema - ja o tym jasnym przekazie, to nie w kontekście rang. Źle mnie zrozumiałeś, albo se jaja robisz. Rangi mają przekaz taki, jaki mają i pole tekstowe do uzupełnienia tegoż. A cóż nie lepiej oddaje informację niejednolitą jak nie pole tekstowe?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Iko, ja po prostu nie lubię niedomówień. A wiem, że są osoby, które wręcz to uwielbiają.

znasz mnie nieco, wiesz że też walę prosto z mostu

dlatego NAPRAWDĘ nie rozumiem jak można o emocjach mówić JEDNOZNACZNIE (tak że nie pozostaje pole do interpretacji), wg mnie się nie da - można powiedzieć, nie chcę Cię widzieć / chcę się z Tobą spotkać - tak to jest jednoznaczne, lecz to nie są emocje a lubię Cię / nie lubię, już to pole otwiera :D

i dlatego drążę :D no to też chyba i z tego jestem "znana"

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

albo se jaja robisz.

jaja sobie robiłem. Co cztery lata z wtorku na środę 5 Czerwca, nawet Admin sobie jaja robi, soli offtopy.

umiesz tak emocjonalnie zmodyfikować?

Nie mogę, bo wtedy odpłyniemy na tratwie już całkiem w kierunku absurdu.

A więc, tak co by się nam konferencja prasowa nie skończyła, to ja zarzucę taki cytacik:

Wystawienie samej rangi to nie jest jasny i jednoznaczny komunikat w mojej ocenie. Dlaczego? Bo samo wystawienie rangi typu "sprawdzony kochanek/ka" nie wyczerpuje tematu.

Nawet historia prawdziwa, szczegółowa recenzja ze spotkania ociekająca w pikantne detale i zdjęcia, nie wyczerpuje tematu. Bo czyta to ktoś inny. Inaczej robi przy tym niemca w hełm, jeden strzela sobie w brodę, drugi w ekran. Trzeci analizuje szczegóły i zgłasza, że nagle Ona niepostrzeżenie zmieniła imię albo była jednocześnie w dwóch miejscach, i że "mamy Cię". Już zbierają się gówniane chmury gównobórz. A tam Ranga nie wystawiona, system nic nie zanotował. Żaden znajomy. Nawet znajomi znajomych nie znają.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

dlatego NAPRAWDĘ nie rozumiem jak można o emocjach mówić JEDNOZNACZNIE (tak że nie pozostaje pole do interpretacji), wg mnie się nie da - można powiedzieć, nie chcę Cię widzieć / chcę się z Tobą spotkać - tak to jest jednoznaczne, lecz to nie są emocje a lubię Cię / nie lubię, już to pole otwiera

Samo "lubię Cię" nie jest jednoznacznym komunikatem, jest zdawkowe (czyli nie spełnia mojej definicji). Ale np "lubię Cię oglądać w sukienkach - wtedy widać Twoje przepiękne nogi", albo "lubię Cię za to, że jesteś szczera/y" - już nie pozostawia tyle niedomówień.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To ja w temacie...

Nie mam rang erotycznych i mieć nie chcę. Jeszcze czego! Czytać, że jestem sympatycznym, miłym i fajnym kochankiem - ha, ha. Sam też nie planuję wystawiać takowych rang innym użytkownikom. Jak dla mnie to zbytni ekshibicjonizm. Takie trochę epatowanie swoimi podbojami - to nie w moim stylu.

Rangą "kawową" bym nie pogardził - ale tylko po rzeczywistej rozmowie-kawie-herbacie-kakao-piwie-... jako element uwiarygodniający mnie na forum. I zgadzam się, że dla spotkań forumowych chyba dobra byłaby osobna ranga.

Sam rang aktualnie nie posiadam, bo spotykałem się tylko z osobami spoza strefy VIP. Pewnie, w związku z tym, co poniektórzy wątpią w moje rzeczywiste istnienie. Ale do czasu - mam nadzieję się zweryfikować podczas zlotu :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I zgadzam się, że dla spotkań forumowych chyba dobra byłaby osobna ranga.

Oprócz słodkich kawek, kawuś i kaweczek, kochanek i kochanków są również Opinie, tam jako "uczestnik zorganizowanego zlotu" możesz wysmarować o innym uczestniku zorganizowanego zlotu, co Ci ślina na język :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...