Skocz do zawartości
Wichura

Orgazm kochanka

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, napisano:

lubię tak, jak piszesz

Są chyba głównie dwa powody dlaczego tak a nie inaczej:

1. Mam uleglejsza naturę (do granic mojego komfortu), więc chce aby kochanek ze mną się spełnił.
2. Nie lubię męczenia mnie i przeciągania "palcówki" czy minetki z nadzieję że dojdę.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wspólny orgazm mam najczęściej z MajiinBuu, ale lata razem i znajomość siebie robi swoje.

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.10.2019 o 00:51, napisano:

Tak jak pisały inne HW. Ważniejszy niż mój. Lubię i chce aby kochanek miał orgazm (wytrysk). Za to nie lubię jak kochankowie zbyt się skupiają aby mi zrobić dobrze. Kobiecy a przynajmniej mój orgazm jest bardziej skomplikowany niż męski :PNaprawdę jestem zadowolona wytryskiem obecnego kochanka :P

To miłe jak kobiecie sprawia przyjemność orgazm i co za tym idzie wytrysk kochanka

Ja się lubię dzielić przyjemnościami i w związku z tym uważam, że obie strony tej same akcji miały przyjemność i zadowolenie ... pełna satysfakcja :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, napisano:

Mary, to źle jak kochanek (mąż, partner, sąsiad, kolega czy ktokolwiek płci męskiej) się stara by zrobić kobiecie dobrze? Tyle lat myślałem, że to jest normalne 

Niektórzy faceci do tego nie dążą lub orgazm pojawia się przy "okazji" :P Nie lubię pytań w trakcie "miałaś?", "było blisko?" Nie tyle co źle ale tyle że takie przedłużające się próby na pewno u mnie tego uniesienia nie wywołają.

Ale najczęściej o tym informuje nowych partnerów.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Większość facetów jest przeświadczona, że jak zrobiło dobrze kobiecie to stanęli oni na wysokości zadania.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, napisano:

Większość facetów jest przeświadczona, że jak zrobiło dobrze kobiecie to stanęli oni na wysokości zadania.

Może i tak, rozumiem. Ale przepis na mnie jest inny. Jest noc, dzieci śpią, jesteśmy dorośli, napiszę. Po prostu mają mnie dobrze rytmicznie posuwać, żeby nie napisać rżnąć :P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to nic dziwnego. Po co mieć kochanka, z którego nie można być zadowoloną osobą. Chyba że dla zasady, ona ma, tamta też ma, to mam i ja.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...