Skocz do zawartości
NormaS

NormaS wita forumowiczów :)

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć i baw się dobrze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak mówią „lepiej późno, niż wcale”… tak więc chcę przywitać się ze społecznością forum. Jestem tu już chwilę

Cześć :)

Pół roku to i tak daleko jesteś od rekordu. Jeden Użytkownik, przywitał się z nami po ośmiu latach aktywności konta :) Życzę miłej zabawy. Jeśli sama nie wiesz czego chcesz, to ludzie Tobą pokierują. Bez obaw ;)

Brutalny Car,

Sem

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć :)

Pół roku to i tak daleko jesteś od rekordu. Jeden Użytkownik, przywitał się z nami po ośmiu latach aktywności konta :) Życzę miłej zabawy. Jeśli sama nie wiesz czego chcesz, to ludzie Tobą pokierują. Bez obaw ;)

Brutalny Car,

Sem

Dziękuję bardzo za miłe powitanie. Na chwilę obecną poruszam się trochę po omacku, mam nadzieję, że wszystko przyjdzie z czasem...

Pozdrawiam Wszystkich :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czuj się jak u siebie, traktuj adminów jak rodziców, to włos Ci nie spadnie. No chyba, że w trakcie przed spotkaniem w realu. Albo biedrze ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czuj się jak u siebie, traktuj adminów jak rodziców, to włos Ci nie spadnie.

A to ciekawe kto mamusią, a kto tatusiem - do wyboru Sem i Druh :lach:

Witam Cię :)

Zakotwicz się w miłej przystani, a dalej już samo popłynie. ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sama nie wiem czego chcę, może gorącego romansu, może przyjaźni…

A po cóż wybierać. Tu jest jak w dobrej cukierni, możesz skosztować zanim poniesiesz do domu :)  Miłego odkrywania.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć, pozdrawiam - może znajdziesz tu i romans, i przyjaźń, i zwykłą relację towarzyską? Możliwości wiele :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...