Skocz do zawartości
GrzesznikWędrowny

Dobry wieczór Państwu

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

A mi sie bardzo podoba Twoj nick Tylko wszystkich ostrzegam żeby nie traktowali moich slow jak wazeline )

albo próbę wproszenia się do wspólnej wędrówki :lach: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To mi bardziej wychodzi niż pokazywanie innych, mniej intymnych fragmentów ciała.... w sieci. :D

Taki tez tu ostatnio był co w poście powitalnym napisal, że ma do zaoferowania więcej niż tylko zdjęcia ornitologiczne... po 1,5h od tego postu nie wytrzymał... No musiał wyłożył wszystkim kawę na ławę :D

Ps. Jeżeli jednak masz ochotę to dawaj! nie musisz się skrywać.... :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę, że bardzo urzekłeś chłopców ;) i ik o . Rzuć teraz czar i na inne dziewczęta. Cześć!

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Widzę, że bardzo urzekłeś chłopców ;) i ik o . Rzuć teraz czar i na inne dziewczęta. Cześć!

chyba za wcześnie na urzekanie... przynajmniej iko... ;)

po prostu próbuję acz nieskutecznie zobaczyć Grzesznika w dyskusjach :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że to nie do uwierzenia, ale poza forum mam jeszcze życie tzw. realne i związane z nim obowiązki... Będzie i czas na dyskusje... Poza tym mam głupi zwyczaj czytania tego co piszą inni i odnoszenia się do nich, a nie tylko dokonywania oświadczeń.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Spoko. Mam ten sam zwyczaj :lach: i co najgorsze, uważaj na siebie, bo zaniechałam czytania książek a to bolesne jest... mimo że forum WCCCIĄĄĄGAA...

ja dopiero dochodzę do siebie :D

z autopsji: nie lękaj się wypowiadać w starych tematach...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to, to.... już mało uprzejme wobec nowego forumowego kolegi. Wiesz tak nie po harcersku trochę.

Bo Husband taki już jest urodzony cham i prostak ;)

Ad meritum:

Wędrowcze, siądź w cieniu drzewa i daj się poznać.

Wiesz pewnie, że tu można wsiąknąć na dobre

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cieszę się, że zawędrowałeś. :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest taka piosenka, której organicznie nie znoszę. Coś o tym, że Wędrówką jedną życie jest człowieka.

Były też Kurwy wędrowniczki. Aha, i Jakub Wędrowycz :D

Ciekawe, na jakie wyprawy nas zabierzesz.

Serwus!

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...