Skocz do zawartości
GrzesznikWędrowny

Dobry wieczór Państwu

Rekomendowane odpowiedzi

A to, to.... już mało uprzejme wobec nowego forumowego kolegi. Wiesz tak nie po harcersku trochę.

Czy to po harcersku czy nie to tylko @Druh mógłby orzec :)

owa nieuprzejmość nie była skierowana do nikogo, taki luźny OT nawet nie rozpatrywałbym tego w kontekście, wywołanym przez Ciebie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za miłe powitanie... ze słuszną odrobiną uszczypliwości.

Słuszną - bo tych co wpadają na chwilę zazwyczaj jest więcej  niż tych, którzy się ostają.

Gwoli wyjaśnienia... nie jest to jedyne forum na którym w ostatnich latach jestem zarejestrowany. Być może znajdzie się tu co najmniej kilka osób, które znają mnie z innych  lokalizacji  - jednakże....nie rozpoznają, bo nie używam tego samego nicku.

Zazwyczaj jestem bardzo aktywny w dyskusjach na forach, które mnie wciągną... Tak jak wspomniałem - miałem niewątpliwą przyjemność być tu ściągnięty (tudzież: zaproszony) przez jedną z Was z którą spotkałem się w tzw. realu.

Jedynym utrudnieniem w aktywności może być czas.

Pozwólcie, że rozejrzę się trochę, uzupełnię profil zgodnie z wytycznymi, postaram się zrobić jak najmniej gaf i uruchomię to w czym jestem raczej niezły - a mianowicie: socjalizowanie się. :D

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Socjalizuj się zatem do woli. Witaj!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

miałem niewątpliwą przyjemność być tu ściągnięty (tudzież: zaproszony) przez jedną z Was z którą spotkałem się w tzw. realu.

a teraz mów KTÓRA TO* :P

*jeśli możesz.... bom ciekawa... :D

edit: bo mam jakoś podejrzenia co do Naszej "akwizytorki" tzn. intuicja mi to moja mówi a jest całkiem niezła :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za miłe powitanie... ze słuszną odrobiną uszczypliwości.

Słuszną - bo tych co wpadają na chwilę zazwyczaj jest więcej  niż tych, którzy się ostają.

Gwoli wyjaśnienia... nie jest to jedyne forum na którym w ostatnich latach jestem zarejestrowany. Być może znajdzie się tu co najmniej kilka osób, które znają mnie z innych  lokalizacji  - jednakże....nie rozpoznają, bo nie używam tego samego nicku.

Zazwyczaj jestem bardzo aktywny w dyskusjach na forach, które mnie wciągną... Tak jak wspomniałem - miałem niewątpliwą przyjemność być tu ściągnięty (tudzież: zaproszony) przez jedną z Was z którą spotkałem się w tzw. realu.

Jedynym utrudnieniem w aktywności może być czas.

Pozwólcie, że rozejrzę się trochę, uzupełnię profil zgodnie z wytycznymi, postaram się zrobić jak najmniej gaf i uruchomię to w czym jestem raczej niezły - a mianowicie: socjalizowanie się. :D

Hmm po takich słowach to i ja Cię szczerze i gorąco witam :)

Trochę brakowało mi wejścia w podobnym tonie. Niemniej się ciesz, ze odrobina uszczypliwości potrafi działać na Ciebie motywująco :), również zachęciłeś mnie tym do kontynuacji tego trendu :)

Co do „jebaka gawędziarza” cieszę się, że to rozumiesz, pojawiła sie w ostatnim czasie osoba na forum z mocnym wejściem ba nawet nazwałbym to PIERDOLNIECIEM miała być jak wschodzące słońce, przez chwile była nawet zaćmieniem a ostatecznie okazało się, że jak szybko wzeszla tak szybko zaszła. Jej byt forumowy zależny był od forumowych meteorytów, które jak deszcz padały z nieba a jego postać została przykryta pyłem astralnych jebniec meteorytow.

Ogólnie milej zabawy :) pokaz, że masz „jaja” :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Kurcze, ale tak od razu? Bo kilku miłych słów i choćby buziaka? :P:D

Nie. Nie od razu. Nie słuchaj Husbanda - średnio mu uwodzenie wychodzi :lach:

Pokaż mózg. Jaja zostaw dla wybranych. Jak dobrze trafisz to i one zaopiekowanie będą :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pokaż mózg. Jaja zostaw dla wybranych. Jak dobrze trafisz to i one zaopiekowanie będą :P

To mi bardziej wychodzi niż pokazywanie innych, mniej intymnych fragmentów ciała.... w sieci. :D

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

To mi bardziej wychodzi niż pokazywanie innych, mniej intymnych fragmentów ciała.... w sieci. :D

cudnie.. to obyś tu dłużej u nas pozostał w tej swojej wędrówce, jak Kiki napisał i opowiedział nieco o sobie...

lubię... bardzo lubię... gdy mózg jest trudny, popaprany i ma swoje zdanie :D takie najbardziej lubię 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...