Skocz do zawartości
Monty_Python

Jak często,jak długo?

Rekomendowane odpowiedzi

Marketingowo wpis genialny... :lach::dobre:

Ze zdjęciem skarpet to nawet dwie godziny i trzy minuty :).

Oczywiście wliczam w to zarówno grę wstępna jak i ten czas PO.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Ze zdjęciem skarpet to nawet dwie godziny i trzy minuty :).

Oczywiście wliczam w to zarówno grę wstępna jak i ten czas PO.

Franki... wg mnie to chodziło o długość ROŻNA w Twoim wpisie, czego zapewne nie dostrzegłeś nawet :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

najbardziej lubie się bzykać w trakcie zmiany czasu z zimowego na letni wowczas czas jednego stosunku wynosi średnio około 1.5h.

Jeżel chodzi o statystyki to nie lubie bzykać się przy zmianie czasu z letniego na zimowy, ponieważ statystycznie się bzykam ale czasu mojego stosunku no ni chuja nie można policzyć... :D tyle odnośnie moich statystyk :P

Jak ni chuja, to faktycznie nie można zaliczyć. Jakie ty Husband, masz trafne uwagi, już Cię lubię...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ni chuja, to faktycznie nie można zaliczyć. Jakie ty Husband, masz trafne uwagi, już Cię lubię...

Serio? Taki szybki i wylewny jesteś w swoich uczuciach? Jakiś dziwny jesteś bo ja nawet sam siebie nie lubie... :D ale spoko potraktuje to jako skrajny wyjątek potwierdzający regule :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Franki... wg mnie to chodziło o długość ROŻNA w Twoim wpisie, czego zapewne nie dostrzegłeś nawet :)

Jedna mała kreseczka a robi różnicę :). Ale ROŻNO mam, a i owszem pokaźnych rozmiarów heh

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że tak czesto jak się chce i tak dlugo jak się da :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Statystyki maja to do siebie, że zmieniają się wraz ze zmianą założeń i ilością danych oraz wielkości próby.

a także wraz ze zmianą sponsora badań.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...