Skocz do zawartości
Monty_Python

Jak często,jak długo?

Rekomendowane odpowiedzi

Pozycja nr 1 ale to chyba zasługa partnerki  :rolleyes: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj skali nie ma ;)

Napiszę tak.

Dzień bez seksu dniem straconym

My

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio wpadłem na pewien artykuł:

https://www.kobieta.pl/artykul/jak-czesto-uprawiac-seks-w-zaleznosci-od-wieku-170901112239

Jak się sprawy mają u Was???Mieścicie się w "normie"???Czy może wykraczacie poza skalę :)

A jak długo to takie moje prywatne pytanie ;)

Zaczynając ode mnie to chyba przedział wiekowy:100-140 lat :D

Będę monotematyczny, ale ten „artykuł” wychodzi poza skale mojej akceptacji. Zero merytorycznej treści.

Odpowiadając na Twoje pytanie w ostatnim tygodniu ilość moch stosunków 0, słownie (zero) w poprzednim coś tam ileś razy było, wiesz mam dobra ale krótka pamięć. Hmmm a czy w kwietniu się bzykalem? No nie wiem nie pamietam chyba tak... znowusz z mojego kalendarza wynika, że np w zeszłym roku.... No patrz nie mogę go znaleźć Ot dopiero złośliwość... ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem nie pamietam chyba tak... znowusz z mojego kalendarza wynika, że np w zeszłym roku.... No patrz nie mogę go znaleźć

nie pamiętasz, jak długo szukałeś kalendarza? tego w nim szukałeś?;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie artykuł w treści dosyć słaby. Raz, że nic nie wiadomo jak długo trwało zbieranie danych, dewa jaka była próba (w sensie liczby sondowanych) i trzy jaki model statystyczny przyjęto. Statystyki maja to do siebie, że zmieniają się wraz ze zmianą założeń i ilością danych oraz wielkości próby.  Klasycznym przykładem jest tu koń i kura, które statystycznie mają po trzy nogi

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Jak się sprawy mają u Was???Mieścicie się w "normie"???Czy może wykraczacie poza skalę

abstrahując od artykułu - który wnosi NIC to i Twoje pytanie jest nie precyzyjne np.

jeśli w środę seksiłam się 12 x pod rząd to liczę to jako jeden bo to tylko środa czy jako 12? :P

czy autoerotyka też się liczy jako seks? :P

i śmiem twierdzić, że częstotliwość średnio zależy od wieku a zdecydowanie od poziomu libido

edit: jedyne co jestem w stanie oszacować to czas :) liczony w sekundach niekiedy po godziny czy całe noce :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

edit: jedyne co jestem w stanie oszacować to czas :) liczony w sekundach niekiedy po godziny czy całe noce :D

Ja nie umiem, bo seks mi zagina czasoprzestrzeń.

Lula.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

najbardziej lubie się bzykać w trakcie zmiany czasu z zimowego na letni wowczas czas jednego stosunku wynosi średnio około 1.5h.

Jeżel chodzi o statystyki to nie lubie bzykać się przy zmianie czasu z letniego na zimowy, ponieważ statystycznie się bzykam ale czasu mojego stosunku no ni chuja nie można policzyć... :D tyle odnośnie moich statystyk :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

bzykam

widzisz... ja się nie bzykam.... u mnie to zdecydowanie więcej niż taki szybki przelot nawet liczony w sekundach :P 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...