Skocz do zawartości
Adi

Prezent dla rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 8.06.2019 o 12:43, Dewiant24 pisze:

To ja zaproponuję alkohol

Przez chwilę poczuję dziś namiastkę bycia rogaczem

IMG_20190608_123017.jpg

Rodos - prezent od małżonki, smakowało wybornie no i wrażenia wzrokowe były

20180519_200409.jpg

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odświeżam temat, Święta idą, czas na prezenty, zwłaszcza, że w klimacie

20191116_164657.jpg

20191116_164855.jpg

• Lubię 2
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja, chociaż moja narzeczona jeszcze nie jest hotwife, dostałem na święta rok temu piżamkę z instrukcją rysowania renifera z pięknymi rogami :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 15.06.2019 o 22:38, napisano:

I to jest bardzo dobry i trafiony pomysł, liczę że taki nie raz dostanę

/On

Hmmm a Twoja kotka nie dostała nigdy koszulki z nadrukiem „hot wife” na spotkaniu ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Winko od kochanej żabki   Dziękuję kochanie

20191215_125025.jpg

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie do końca tego tyczy się temat, ale w mojej opinii niezmiennie najwspanialszym prezentem dla Rogacza jest udane spotkanie żony, upamiętnione serią pięknych zdjęć, wykonanych specjalnie dla Niego...

Lula.

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...