Skocz do zawartości
Wichura

Męska Dominacja uwieczniona na zdjęciach

Rekomendowane odpowiedzi

Ja uważam, że facet wręcz powinien dominować, niezależnie od okoliczności to on powinień dzierżyć buławę dowódcy i wskazywać innym co powinni robić :)

• Lubię 1
  • Haha 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, wisiengm pisze:

Ja uważam, że facet wręcz powinien dominować, niezależnie od okoliczności to on powinień dzierżyć buławę dowódcy i wskazywać innym co powinni robić :)

Fajnie. To teraz czas poszerzyć horyzonty i pisać posty które coś wnoszą do tematu w którym się udzielasz :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
39 minut temu, Wichura pisze:

Fajnie. To teraz czas poszerzyć horyzonty i pisać posty które coś wnoszą do tematu w którym się udzielasz :)

Vice versa.

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno nic ładnego tu nie wpadło ;)

q (1).jpg

q (2).jpg

q (3).jpg

q (4).jpg

q (5).jpg

q (6).jpg

q (7).jpg

• Lubię 8
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzecia fotka od góry piorunująca, jakbym był u siebie w biurze :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest tu sporo fotek pięknych, na których kobieca uległość jest pokazana ze smakiem. Niestety są też te wulgarne i zbyt obcesowe, które w moim oczach psują całą galerię. Oczywiście to moja subiektywna ocena i proszę się nią tu  w żadnym wypadku nie sugerować. Kilka zdjęć kobiecej uległości w moim guście:

1.jpg.df8bbbcabd16de0e8fae82a0d5c396c3.jpg2.thumb.jpg.69e0c35d14f07f890d4b9f923c2428d3.jpg

4.jpg.28c9fad9aa81de1179689f6c6c837377.jpg8.thumb.jpg.a410f1fb7cc9ee5b5591b7590e679a0f.jpg3.thumb.jpg.bb0ca2b3788c4cea28c8611b59dc2e20.jpg

I teraz zdjęcie, które bardzo lubię. Nie jest to typowy Maledom:

9.thumb.jpg.1de18ac1957d363bd135efa237615fc1.jpg

• Lubię 12
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Dragonfly pisze:

Jest tu sporo fotek pięknych, na których kobieca uległość jest pokazana ze smakiem.

Takie właśnie założenia przyświecały tej galerii ;) A, że czasem ktoś inne wrzuci tu już cóż...

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Dragonfly dla mnie najlepsza fotka z Twojej ostatniej wrzutki to 2 od góry, jak dla mnie trąca nie tylko kobiecą uległością, ale też zmysłowością. Natomiast ostatnia fotka, wybacz może się nie znam, kojarzy mi się jakby ta para wracając z nocnej libacji zasnęła w krzakach w parku, no ale to rzecz gustu i osobistego odbioru :->

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...