Skocz do zawartości
Sem.

W sprawie sztucznego tłoku

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień Dobry Użytkownicy ZKF

Ja w sprawie sztucznego tłoku, który tutaj robicie myląc swoje PW z topikami na forum. Mylicie również forum erotyczne z jakimś tworem.... nie wiem nawet jak nazwać to, co tutaj tworzycie, a z pewnością Ci z Was, których dziś pożegnałem. Prosiłem wiele razy. Proszę się nie bawić w kontrabandę. Proszę przestać, z pomówieniami, oskarżeniami, atakami na ekipę Moderatorów bo póty dzban wodę nosi, póki mu się ucho nie urwie. Proszę, by to forum znów zaczęło przypominać forum dyskusyjne. Nie chcę tu widzieć postów o kluskach.... w dziale ściśle tematycznym, erotycznym. Twórzcie forum, albo Wam je zamknę. To co w tej chwili tworzycie, to jest (z małymi wyjątkami tych którzy się naprawdę starają utrzymać merytoryczny poziom) zwykły śmietnik postów o wszystkim, wszędzie. Nie da się tego czytać. Nie ma CO czytać.

Ile razy można sprzątać? Usuwać posty, zbędne podśmiechujki, namnożone, nasrane jak gówno wszędzie. Ile razy można prosić. Ile razy, można upominać, karać. Ile czasu można znosić ewidentne plucie w twarz?

Jeżeli którekolwiek z Was, nie potrafi żyć bez tych ludzi, którzy zostali dziś pozbawieni swojego członkostwa, to bardzo proszę, dział zgłoszeń, stoi przed Wami otworem. Wystarczy wysłać wniosek dotyczący wyłączenia konta. Z przyjemnością zakończę ten rozdział, w którym każdy tutaj plecie co mu ślina na język przyniesie i wydaje mu się, ze jest w tym szalenie niepowtarzalny oraz zajebisty. Z przyjemnością, przyjmę nowych Użytkowników, którzy będą mieli werwę, ochotę do pisania, zwierzeń, historii a to wszystko jeszcze wyobraźcie sobie, na temat.

To wszystko,

ZKF Administrator,

Sem

• Lubię 16

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...