Skocz do zawartości
Cuckoldplace

lodzik - subiektywnie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

Cholera jasna, podglądałaś?

Cicho!!

bo się Twoje imię wyda i moje zboczeństwa :lach:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, już nic nie mówię... ale tego loda... takiego, lubię ...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i moje zboczeństwa :lach:

Iko i zboczeństwa. Dobre sobie. W życiu bym nie uwierzył.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

iko.. to nie Anna jest w rozterce...nie Anna..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po lekturze wątku chciałbym mieć penisa na jeden dzień i żeby mi ktoś loda zrobił kilka razy.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

iko.. to nie Anna jest w rozterce...nie Anna..

a co Cię tak "roztera" opowiedz mi o tym proszę? 

czego zabrakło, czego było w nadmiarze? pomóż mi proszę dowiedzieć się nieco o sobie :)

edit: a moderatorsko uczulam o zaznaczanie płci wypowiadającej się osoby, na razie jestem miła ale mogę pokolorować na zielono :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś sądziłem, że są takie elementy "obowiązkowe" lub "mocno pożądane". A potem przyszła jedna z drugą i pokazały mi, że i bez tego oral w ich wykonaniu rozkłada mnie na łopatki. Tak więc wolę już nic nie zakładać, nie tworzyć listy "obowiązkowo" lub "mocno pożądane" a po prostu oddaję się aktowi takiemu jaki jest ;) Poza tym powiedzmy sobie szczerze... Dla większości facetów tytułowy "lodzik" będzie super nawet jeżeli nie będzie tam pozycji z ich listy obowiązkowo-pożądanej i raczej jeżeli kochanka ich przy tym nie pogryzie to niezadowoleni nie wyjdą z łóżka :D

Ooo, jak jedna z drugą to musowo oral, nie wiem tylko czy z jedną, czy z drugą, czy z obiema.

Nie z obiema naraz to oral raczej nie wyjdzie. Trzeba sekwencjonować...

Chociaż w sumie wyobraziłem sobie teraz taaki trójkącik, że da radę! Jej Wichura! Natchnąłeś mnie! Jednak ten place to daje inspiracje...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po lekturze wątku chciałbym mieć penisa na jeden dzień i żeby mi ktoś loda zrobił kilka razy.

Nie bądź taka zazdrośna. Minetka w słoneczne, ciepłe, niedzielne popołudnie w plenerze też nie jest zła...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

najlepszy lód to taki , gdy facet odkręca żarówki palcami u stóp :D:P

Ruda: gdybym mogła chciałabym być tym facetem :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1000 roznych osob, 1000 roznych upodoban. :)

Niezgodze sie, ze sam fakt lodzika bedzie dla faceta frajda, przynajmniej dla mnie nie jest. Jesli dziewczyna nie wie co z nim robic i jest monotonnie, to nici z finalu, dlatego wole przejmowac inicjatywe. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...