Skocz do zawartości
Cuckoldplace

lodzik - subiektywnie :)

Rekomendowane odpowiedzi

wiele zon moich kolegow mogloby isc na szkole do Anny;) lodzik idealny;)

Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

wiele zon moich kolegow mogloby isc na szkole do Anny;) lodzik idealny;)

a zakończenie? no jakie ma być zakończenie? nikt z Was nie ma żadnych sugestii, preferencji? :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a zakończenie? no jakie ma być zakończenie? nikt z Was nie ma żadnych sugestii, preferencji? :D

nie wazne jakie zakonczenie- byleby jakiekolwiek bylo;) kazde jest fajne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wygląda na to, że jak już jest lodzik, to jest dobrze...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ad 2. Krzesło nie za bardzo. A jeśli już to wyściełane i bez podłokietników, ale lepiej fotel, otomana, sofa, ławeczka w parku i inne zachęcające do pozycji relaksacyjnej.

Ad 6. 69 nie za bardzo - trudno się skupić i łatwo sobie pozwolić na zbyt powierzchowne zaangażowanie.

Zakończenie: różnorodne, w tym w pozycji odwrotnej klasycznej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko - problem z Twoim pytaniem polega na tym, że nie da się na nie odpowiedzieć. To tak jak pytanie "Jaki ma być dobry seks?". Ma być taki, że się po nim lezy jeszcze i mruczy przez pół godzinę z bananem na twarzy. Opis który wrzuciłaś jest z pewnością bardzo zacny, dla wielu idealny i na pewno bardzo kuszący ale to "jaki jest idealny lodzik dla mnie" zależy od mnóstwa rzeczy. Od dnia, nastroju, relacji z daną osobą, to na co aktualnie mam ochotę, kontekstu (czy występuje samodzielnie czy jest elementem większej całości), czy aktualnie dominuję, ulegam.... Jest tyle zmiennych, że nie da się tego wszystkiego ująć jak przepisu na pomidorową ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Iko - problem z Twoim pytaniem polega na tym, że nie da się na nie odpowiedzieć.

da się, da :) zajrzałam do wątku, który tutaj dała Zouza i tam kilku panów opisało co ich zdaniem jest optymalne

a Ty masz tak akurat jak opisałeś powyżej :) aczkolwiek może są jakieś elementy "obowiązkowe" lub "mocno pożądane" bez których oral, bez względu na Twój nastrój byłby jakiś taki niepełny? ot tak, Cię zaczepiam do dalszej rozmowy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a Ty masz tak akurat jak opisałeś powyżej :) aczkolwiek może są jakieś elementy "obowiązkowe" lub "mocno pożądane" bez których oral, bez względu na Twój nastrój byłby jakiś taki niepełny? ot tak, Cię zaczepiam do dalszej rozmowy :)

Kiedyś sądziłem, że są takie elementy "obowiązkowe" lub "mocno pożądane". A potem przyszła jedna z drugą i pokazały mi, że i bez tego oral w ich wykonaniu rozkłada mnie na łopatki. Tak więc wolę już nic nie zakładać, nie tworzyć listy "obowiązkowo" lub "mocno pożądane" a po prostu oddaję się aktowi takiemu jaki jest ;) Poza tym powiedzmy sobie szczerze... Dla większości facetów tytułowy "lodzik" będzie super nawet jeżeli nie będzie tam pozycji z ich listy obowiązkowo-pożądanej i raczej jeżeli kochanka ich przy tym nie pogryzie to niezadowoleni nie wyjdą z łóżka :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Anna wlada go głęboko do ust i zwieksza tempo pieszczot. Patrzy mu przy tym w oczy.

On dochodzi w jej ustach. Anna nie połyka tylko przesuwa się do góry i przysuwa swoje usta do jego. Podczas namiętnego pocałunku przekazuje mu cały ładunek.

On schodzi w dół i wylewa całą zawartość na jej cipkę.

Potem odwdzięcza się jej oralnie....

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...