Skocz do zawartości
Cuckoldplace

lodzik - subiektywnie :)

Rekomendowane odpowiedzi

ponieważ panowie raczej nie są skłonni do szerokich opisów, własnych doznań czy potrzeb, to przygotowałam taki subiektywny opis lodzika 

a Was pytam, jaki lodzik Waszym zdaniem jest idealny?

najprostsza odpowiedź może nawiązywać do poniższej tekstowej podpowiedzi, czego w niej zabrakło a co było niepotrzebne :) (tylko mi nie pisać, że spacer :D )

oczywiście mile widziane własne opisy pragnień czy doświadczeń

do rozmowy zapraszam również i kobiety, przecież nie raz słyszymy co robimy idealnie i by nie przestawać :D

PS. a najgorsze jest to, że dzisiaj mam taką pustkę w głowie, że nie mogłam znaleźć żadnych ładnych synonimów do słowa "lodzik" :facepalm:

Wyobraź sobie, że przychodzi do Ciebie Anna, zwykła, przeciętna kobieta. I to ona przejmuje inicjatywę i powoli, bardzo powoli zaczyna dobierać się do Twojego rozporka. Nie od razu przechodzi do sedna. Idziecie na spacer a ona Cię po nim głaszcze, czasami wsuwając ręce w spodnie dotykając pulsującego życia. Udaje z lekka zawstydzoną swoim zachowaniem, co nie przeszkadza jej od czasu do czasu bezczelnie na Ciebie spojrzeć a nawet lubieżnie przesunąć językiem po Twoich wargach, nie pozwalając Ci na dalsze kroki. (1. inicjatywa własna)

Robisz wszystko by ten spacer był jak najkrótszy. W sumie jej też nie zależy na wielogodzinnym pochodzie. Lądujecie w pokoju a ona sadza Cię na krześle, wzrokiem zmuszając do bierności. Nie rozbiera się. Jedynie zdejmuje majtki, które wkłada Ci do ust i klęka przed Tobą rozpinając rozporek. (2. zdecydowanie)

Klęczy przed Tobą, trzymając penisa w dłoni, który choć okazuje gotowość, jeszcze chwilę do osiągnięcia pełnej twardości potrzebuje. Ujmuje penisa w usta i delikatnie ssie, dając mu swobodnie czas na pełną dojrzałość. Język delikatnie go pieści, jeszcze Anna się nie rozkręciła, obserwuje reakcje Twojego ciała. Pozwala Ci patrzeć na Twojego penisa w jej ustach. (3. gra wstępna)

Anna czuje Twoją pełną gotowość i płynnie przechodzi do długich liźnięć po całym penisie. Nie zapomina również o jądrach. Gdy ręce ma wolne sama zaczyna siebie pieścić a potem trzymając Twojego penisa w ustach, do Twoich wkłada swoje palce (4. trucht)

Bierze Cię za ramiona, daje sygnał do wstania i popycha na łóżko. Leżysz i patrzysz jak Anna pozbywa się pozostałej odzieży i ponownie klęka nad Tobą, jej piersi dotykają Twoich ud. Twój penis ponownie ląduje w jej ustach, a ona zaczyna taniec językiem po krawędzi główki, muskając wędzidełko a jednocześnie zmieniając rytm i od czasu do czasu obejmując go maksymalnie zachłannie na ile jej usta są w stanie go przyjąć. Naprzemiennie liże, całuje, ssie, dalej nie zapomina o jądrach, do pieszczot dokłada również dłonie. Tu już współpracują ręce, język i usta. Czasami na krawędzi, czasami po całości, z różnym natężeniem uścisku.

Czasami też nagle, na chwilę może dwie, zaprzestaje zabawy. Szybko przesuwa po Tobie językiem byś poczuł to co ona smakuje. Przesuwa się w górę by musnąć go swoją wilgotną cipą i ponownie wraca zachłannie go obejmując. Najbardziej lubi drażnić Cię po krawędziach główki czy to językiem czy dłońmi. (5. zmiennie)

Anna pozwala Ci na współgranie, możesz dołączyć do zabawy razem z nią. Możesz ją złapać za włosy i nadać tempo, możesz też swoją dłonią bawić się penisem czy jej piersiami. Już możecie bawić się razem. Ona od czasu do czasu jeszcze zachłystnie się jądrami by potem językiem sięgnąć jeszcze niżej. Nie bój się. Twój tyłek jest bezpieczny . Och, Anna jest już Ciebie spragniona, przesunie się na 69, da Ci siebie posmakować. Jednak jej zdaniem to dalej jest początek Waszej wspólnej przyjemności…. (6. razem)

(tu następuje dalsza wspólna zabawa nie tylko przy penisie)

Jesteś blisko. Anna to czuje i ona nie wie, nie wiej jak chce byś skończył. Bo Anna lubi połykać, bo Anna lubi być wysmarowana spermą. Anna jest w rozterce. (7. finał)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czekoladowy, bądź śmietankowy w czekoladzie ;)

A czasem jak mam ochotę na większego nazywam go lodem ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Iko! Zaschło mi w gardle i jak już się napiję to powiem jedno. Chcę lodzika !

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Iko! Zaschło mi w gardle i jak już się napiję to powiem jedno. Chcę lodzika !

czyli nic dodać nic ująć w opisie? no weź... czego tam zabrakło.. pomóż mi proszę :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czyli nic dodać nic ująć w opisie? no weź... czego tam zabrakło.. pomóż mi proszę :D

Jak dla mnie brakuje tam tylko jednego...mnie :).

Perfekcyjny opis, powinien być w podręcznikach przygotowania do życia seksualnego.

A wróć, brakuje mi jeszcze jednej rzeczy.

Pocałunku! Bo usta kobiety po lodzie są jakieś takie inne, ciepłe, delikatne. Ech mniam.

Brawo Iko. Standing ovation.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Brawo Iko. Standing ovation.

ja nie mam na imię Anna za to mam lekkość pisania :lach: także ten... nie odlatuj za daleko myślami...

a widzisz... zapomniałam o pocałunku  / pocałunkach

czekam zatem na więcej uwag :D

Czekoladowy, bądź śmietankowy w czekoladzie ;)
A czasem jak mam ochotę na większego nazywam go lodem ;)

a Ty zdaje się dawno nie jadłeś żadnego ani małego ani dużego, bo mi tu kąsasz i rozpierduchę robisz ;):P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dodałbym jeszcze grę spojrzeń. Sojrzenia wyrażają myśli i uczucia - a podczas takich pieszczot spojrzenia na pewno się spotykają, podsycając atmosferę i dając wgląd w to, co czuje i myśli druga osoba.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@@iko, to powinno się znaleźć w opowiadaniach chyba. A tak  subiektywnie - zdaję się na "Annę" prawie całkowicie.

Musi być po prostu delikatna i nie traktować penisa zbyt  brutalnie - ból to jedyne ograniczenie dla mnie. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...