Skocz do zawartości
Cuckoldplace

całowanie - subiektywnie

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek

Prawdą jest, że można mieć zajebisty seks bez całowania. Można też mieć zajebiste całowanie bez seksu - ja jednak wolę pierwszą opcję .

to ja jestem dziwna albo jest we mnie jakiś erotyczny masochizm  bo wolę drugą opcję  :facepalm:

Po pocałunku można wyczytać, czy będzie dopasowanie, synergia...

z moich dotychczasowych doświadczeń z kolei zgodzę się z tezą powyższą, im lepiej mi się z kimś całowało tym ciekawszy był dalszy przebieg spotkania (i błagam niech mi tak zostanie :redevil:) ... a w mojej subiektywnej ocenie jest naprawdę niewiele osób, które potrafią całować dobrze

co dla mnie znaczy dobrze? ciężko to słowami opisać, natomiast jest to nie tylko gra ust i języków, to są jeszcze dłonie, gesty muśnięcia... oddechy... (wcześniej wydawało mi się, że łatwo taki pocałunek będzie mi opisać, myliłam się...) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to ja jestem dziwna albo jest we mnie jakiś erotyczny masochizm  bo wolę drugą opcję  :facepalm:

z moich dotychczasowych doświadczeń z kolei zgodzę się z tezą powyższą, im lepiej mi się z kimś całowało tym ciekawszy był dalszy przebieg spotkania (i błagam niech mi tak zostanie :redevil:) ... a w mojej subiektywnej ocenie jest naprawdę niewiele osób, które potrafią całować dobrze

co dla mnie znaczy dobrze? ciężko to słowami opisać, natomiast jest to nie tylko gra ust i języków, to są jeszcze dłonie, gesty muśnięcia... oddechy... (wcześniej wydawało mi się, że łatwo taki pocałunek będzie mi opisać, myliłam się...)

Iko, niespełnienie mnie frustruje. A gorące pocałunki bez kontynuacji, nawet rozciągniętej w czasie - są dla mnie niespełnieniem.

I jednak coś jest z tą synergią... Relacja, którą wyjątkooooowo wspominam, rozpoczęła się na spotkaniu, gdzie właśnie te drobne gesty były szalenie ważne. A pierwszy pocałunek też był nagromadzeniem miliarda pobocznych doznań. Kiedy teraz to wspominam, z każdym szczegółem, to spory elaborat by z tego wyszedł...

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tu jest pies pogrzebany, to tak samo jak ocenić i wyrazić słowami czym jest dobry seks i jak on wygląda?

Chyba, żadna hotka nie jest wstanie opisać słowami, jak powinny wyglądać te idealne ruchy bioder kochanka, jak powinien nimi dociskać krecić, w jakim rytmie i jak mocno. Dla każdej osoby "mocno" to subiektywne odczucie. Najważniejsze jest, aby mierzyć siłę na zamiary i umieć sie dostosować do okoliczności, inaczej będzie wyglądał pocałunek kochanków w restauracji a zupełnie inaczej w hotelu apartamencie czy innym ustronnym miejscu....

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy teraz to wspominam, z każdym szczegółem, to spory elaborat by z tego wyszedł...

Opisz to zatem, lubie czytać Twoje subiektywne odsłony...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

pocałunek kochanków w restauracji a zupełnie inaczej w hotelu apartamencie

uwierz mi... nie zawsze jest inaczej :redevil: 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się! :D

Husband, a elaboratu nie umieszczę tu na pewno, to jednak dla mnie zbyt intymne :)

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Iko, niespełnienie mnie frustruje. A gorące pocałunki bez kontynuacji, nawet rozciągniętej w czasie - są dla mnie niespełnieniem.

domyślam się, że mnie też... nie byłam postawiona w takiej sytuacji... ponieważ jestem jaka jestem i wówczas wszelkimi metodami idę dalej :) obawiam, się że tymi słowy mogłam w niektórych zbudzić ambicję by mnie w tym niespełnieniu pozostawić :lach:

ciekawa jestem jak się zachowam, ciekawa siebie bardzo w tej sytuacji :P 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

domyślam się, że mnie też... nie byłam postawiona w takiej sytuacji... ponieważ jestem jaka jestem i wówczas wszelkimi metodami idę dalej :) obawiam, się że tymi słowy mogłam w niektórych zbudzić ambicję by mnie w tym niespełnieniu pozostawić :lach:

ciekawa jestem jak się zachowam, ciekawa siebie bardzo w tej sytuacji :P

Rozsmakowujesz się w pocałunkach, wyobrażasz sobie, co będzie dalej... A tu z przyczyn niezależnych do kolejnych spotkań "na konsumpcję" nie dochodzi. Po prostu. No i jak się zachować? Schować rozbudzoną fantazję do szafy i tyle...

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś wspomniałaś o tym, że zachowujesz się tak, aby nie gorszyć osób postronnych... - nie chce mi się szukać tematu w którym tak napisałaś.

Po twojej dzisiejszej wypowiedzi rozumiem, że są takie sytuacje, w których jednak nie patrzysz na swoje otoczenie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Kiedyś wspomniałaś o tym, że zachowujesz się tak, aby nie gorszyć osób postronnych... - nie chce mi się szukać tematu w którym tak napisałaś.

Po twojej dzisiejszej wypowiedzi rozumiem, że są takie sytuacje, w których jednak nie patrzysz na swoje otoczenie?

z każdym nowym kochankiem mam wciąż nowe nowe doświadczenia a im dalej postępuję w temat tym więcej widzę jak jestem "nienormalna" / nienormalna (nie wiem która nienormalność jest moja)  :D zatem wówczas to co napisałam to tak mogło być... dzisiaj jestem duuuużo dalej w swoich zdefiniowanych potrzebach :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...