Skocz do zawartości
Cuckoldplace

całowanie - subiektywnie

Rekomendowane odpowiedzi

Lubię, zwłaszcza te dzikie, nieokiełznane...

A jeśli na pierwszym spotkaniu są czystą przyjemnością, to zwiastują świetny seks :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Lubię, zwłaszcza te dzikie, nieokiełznane...

Uwielbiam się całować ,oraz być całowana

On. W całowaniu najbardziej lubie całowanie..

no dobra :) a coś więcej od Was wyciągnę? np. odpowiedzi na te pytania? 

co Waszym zdaniem znaczy dobry pocałunek ?

czy po pocałunku można rozpoznać dobrego kochanka / kochankę? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po pocałunku można wyczytać, czy będzie dopasowanie, synergia...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pocałunki u mnie to nieodzowna gra wstępna , podnieca mnie całowanie zarówno w usta jak i inne czesci ciała ...:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś K miała kochanka który operował językiem niczym wentylator, albo jeszcze gorzej, jak spirala w rurze.. tak więc napewno można poznać kogoś kogo wolało by się "odpoznać", a Alzheimer jest niezłą i oczekiwaną perspektywą. Czym jest pocałunek..? Myśle że "nasz" pocałunek ma inne znaczenie niż ten z kochankami. Nasz, pewnością jest wyrazem wszystkich uczuć, zaś z kochankami,wyznacznikiem namiętności spotkania.

Zdarzyły się też takie "wykradzione" pocałunki, kiedy zamiast zwykłego "cmok", wargi na ułamek sekundy chwytają się wzajemnie.. Niby nic, ale ile w tym emocji. Taki pocałunek potrafi dać energetycznego kopa.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po pocałunku można wyczytać, czy będzie dopasowanie, synergia...

Nie moge zgodzić się z tą tezą, ponieważ nie widzę i nie czułem zależności. Mam dwa przykłady, którymi mogę się posłużyć. Byłem kiedyś w relacji z kobietą, z którą nigdy się nie pocałowałem, a seks był istnym odlotem w nieznane.

Drugi przykład, był to początek mojej drogi cuckoldowej, przypadkowej i nie planowanej relacj, której nie udało się "skonsumować" były ogniste i fajne pocałunki, zajebisty oral, a do stricte seksu nigdy nie doszło... w moim subiektywnym odczuciu  pocałunki i ich magia wcale nie są wyznacznikiem tego co może być i jak może być.

Odniose się jeszcze do mojego poprzedniego postu. Nie jest tak, że pocałunkom mówie stanowcze NIE, również ich nie odmówie mówiąc "sorry ale tego nie uznaje..." nie dąże do nich, nie zaczynam nigdy pierwszy oraz staram się nie prowokować.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie moge zgodzić się z tą tezą, ponieważ nie widzę i nie czułem zależności. Mam dwa przykłady, którymi mogę się posłużyć. Byłem kiedyś w relacji z kobietą, z którą nigdy się nie pocałowałem, a seks był istnym odlotem w nieznane.

Drugi przykład, był to początek mojej drogi cuckoldowej, przypadkowej i nie planowanej relacj, której nie udało się "skonsumować" były ogniste i fajne pocałunki, zajebisty oral, a do stricte seksu nigdy nie doszło... w moim subiektywnym odczuciu  pocałunki i ich magia wcale nie są wyznacznikiem tego co może być i jak może być.

Odniose się jeszcze do mojego poprzedniego postu. Nie jest tak, że pocałunkom mówie stanowcze NIE, również ich nie odmówie mówiąc "sorry ale tego nie uznaje..." nie dąże do nich, nie zaczynam nigdy pierwszy oraz staram się nie prowokować.

Wiesz Husband, ja choć bardzo cenię pocałunki też nie traktuję ich obecności i jakości jako wyznacznik niewiadomo czego. Prawdą jest, że można mieć zajebisty seks bez całowania. Można też mieć zajebiste całowanie bez seksu - ja jednak wolę pierwszą opcję :P. Nie lubię się jednak ograniczać i wolę mieć świadomość, że usta partnera seksualnego nie są dla moich ust strefą zakazaną. Chyba, że będzie to wpisane w zasady gry, bardziej na poziomie dominacji i uległości...

Ale na spotkaniu zapoznawczym pocałunek może być tą pierwszą bliskością, pierwszym posmakowaniem siebie... Gdy jednoznacznie w mojej głowie może pojawić się myśl, że taaaak, absolutnie tego kogoś pragnę... I chcę więcej.

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz Husband, ja choć bardzo cenię pocałunki też nie traktuję ich obecności i jakości jako wyznacznik niewiadomo czego. Prawdą jest, że można mieć zajebisty seks bez całowania. Można też mieć zajebiste całowanie bez seksu - ja jednak wolę pierwszą opcję :P. Nie lubię się jednak ograniczać i wolę mieć świadomość, że usta partnera seksualnego nie są dla moich ust strefą zakazaną. Chyba, że będzie to wpisane w zasady gry, bardziej na poziomie dominacji i uległości...

Ale na spotkaniu zapoznawczym pocałunek może być tą pierwszą bliskością, pierwszym posmakowaniem siebie... Gdy jednoznacznie w mojej głowie może pojawić się myśl, że taaaak, absolutnie tego kogoś pragnę... I chcę więcej.

Lula.

Właśnie dlatego sprostowałem swoją pierwszą wypowiedz, nie będe się wzbraniał, nie będe od tego uciekał ani hamowal siebie czy hotki, po prostu nie będe wychodził z inicjatywą... ot taki mój fiś :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dlatego sprostowałem swoją pierwszą wypowiedz, nie będe się wzbraniał, nie będe od tego uciekał ani hamowal siebie czy hotki, po prostu nie będe wychodził z inicjatywą... ot taki mój fiś :)

A ja tam lubię wyjść z inicjatywą, czasem nie sposób się powstrzymać :P

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...