Skocz do zawartości
Cuckoldplace

całowanie - subiektywnie

Rekomendowane odpowiedzi

Maseczki nie działają. A skóra potem mi schodzi jak z jaszczurki :D

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyjemny jest taki delikatny, miękki zarost. :-) Nie drapie, ale przyjemnie smyra podczas pocałunku...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a ja uwielbiam... uwielbiam jak mnie potem buzia piecze :D

chociaż w sumie niezbyt długo mnie piecze a raczej tak przyjemnie mam podrażnioną...

polecam maseczki ze spermy... tak mi się skojarzyło, że właśnie chyba mają działanie kojące bo ja długo nie cierpię (albo mam jakąś ekhm gębę :facepalm: )

Iko,

Sperma to placebo :D Hahaha :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyjemny jest taki delikatny, miękki zarost. :-) Nie drapie, ale przyjemnie smyra podczas pocałunku...

Tutaj jakaś nutka pedofilii... miękki taki nie drapiacy to chyba maja 15 łatkowie z dziewiczym wąsem :D haha

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj jakaś nutka pedofilii... miękki taki nie drapiacy to chyba maja 15 łatkowie z dziewiczym wąsem :D haha

I tam, jak ktoś ma fajnie zadbaną brodę, to nie drapie. Właśnie taki młodzieńczy krótki zarost jest raczej szorstki :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zwykle pod prąd.... ale nie przepadam za całowaniem w relacj kochanek-kochanka - subiektywna opinia...(czym innym jest rozpieszczanie ciała kochanki ustami tudzież językiem). Element jakim jest całowanie staram się pozostawiać tylko dla Wife.

teraz z innej beczki sztuką jest doprowadzić kobietę do wrzenia nie stosując pocałunków... a można. :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zwykle pod prąd.... ale nie przepadam za całowaniem w relacj kochanek-kochanka - subiektywna opinia...(czym innym jest rozpieszczanie ciała kochanki ustami tudzież językiem). Element jakim jest całowanie staram się pozostawiać tylko dla Wife.

teraz z innej beczki sztuką jest doprowadzić kobietę do wrzenia nie stosując pocałunków... a można. :)

Ruda: ja też nie uznaję całowania z kochankiem, sorry dla mnie jest to bardzo intymna jednak czynność. Raz tą zasadę za przyzwoleniem T złamałam i samej mi źle z tym  było, bo żadnego wow nie było.

Subiektywnie, jak już wcześniej Zou napisała rodzaj pocałunku zwiastuje następujące po nim wydarzenia:

- uwielbiam te w szyję, jako element oderwania od rzeczywistości na moment jak i namiętną grę w łóżku

- te niezapowiedziane, z zaskoczenia namiętne - skutkujące szybkim numerkiem

- te w czółko bo wtedy czuję się totalnie kochana z całym wachlarzem moich wad

- te delikatne, które przeradzają się w namiętne...

Dobry = druga strona jest w ten pocałunek zaangażowana

nienawidzę nieświeżego oddechu, przyciskania na siłę głowy, braku wyczucia i nachalności

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam się całować. Długo by o tym pisać. Z Sailorem oczywiście ubóstwiam, ale z kochankami również. Z tego tytułu, iż uwielbiam dzielić się intymnością z kochankami, nawet nigdy przez myśl by mi nie przeszło, by móc czuć przed tym blokadę.

Kocham też emocje podczas pierwszego pocałunku z nową osobą i powiem nawet, że u mnie sprawdzał się dotąd fakt, iż jeśli na spotkaniu zapoznawczym w klimacie zk nie było całowania, potem nie było seksu w ogóle, albo był kiepski.

Raz jeden tylko z jednym partnerem byłam całowana we wszystkie inne miejsca prócz ust, podczas gdy ja delikwenta nawet koniuszkiem języka nie musnęłam. Ale to było specyficzne, jednorazowe spotkanie.

Lula.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

co lubicie a czego nie lubicie w całowaniu co Waszym zdaniem znaczy dobry pocałunek

Ooo w cuckoldzie moim zdaniem całowanie ma ogromne znaczenie i przekaz emocjonalny i akurat w moim przypadku nie chodzi tu o całowanie przez kochanka na przykład w usta ale daj my nato taka sytuacja Hocia wspaniale posówana od tyłu odpływa i obdarowuje męża słodkimi pocałunkami popiskując co chwila coś niesamowitego!

Ale to nie tylko taka opcja myślę że całowanie jest bardzo istotne i piękne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On. W całowaniu najbardziej lubie całowanie.. ;) Niezwykle energatycznie działa na mnie widok mojej K, całującej namiętnie kochanka. Sam też lubie całować i trudno jest mi sobie wyobrazić spotkanie bez pocałunków. Kiedyś usłyszałem też coś, co wypowiedziane było jako komplement, że miękko całuje.. Wiadomo, jest to subiektywne, ale było mi miło. :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...