Skocz do zawartości
Cuckoldplace

całowanie - subiektywnie

Rekomendowane odpowiedzi

A, jeszcze Tom napisał coś, o czym zapomniałam napisać.

Przecież pocałunki to nie tylko usta.

Np. ja mam prawie całe ciało do całowania, prócz czego to już chyba wszyscy wiedzą. :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No powiem tak, w pewnym sensie masz rację, ale nawet jak się zacznie delikatnie................ to i tak nie wiadomo jak to się skończy :)

To tylko taka początkowa wskazówka, a jak plany zmienią się w trakcie, no to aż się prosi żeby je zrealizować :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No powiem tak, w pewnym sensie masz rację, ale nawet jak się zacznie delikatnie................ to i tak nie wiadomo jak to się skończy :)

Fakt, rozwinąć może się różnie.

Ale jednak drapieżne na wstępie to już raczej nie na kizi-mizi. :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A, jeszcze Tom napisał coś, o czym zapomniałam napisać.

Przecież pocałunki to nie tylko usta.

Np. ja mam prawie całe ciało do całowania, prócz czego to już chyba wszyscy wiedzą. :lach:

No i to "prawie" to jest wyzwanie dopiero :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, to nie jest wyzwanie.

Próby kończą zabawę :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, to nie jest wyzwanie.

Próby kończą zabawę :D

O masz ci los :) dopiero zagadka :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś, kto nie lubi/ nie umie się całować, ma u mnie duży minus, ale... znałem partnerki, które nie robiły tego za dobrze, ale w innych rzeczach były świetne. Więc nie jest tak, że umiejętność całowania się jest dla mnie wyznacznikiem dobrej kochanki. Choć nie ukrywam, że jak się dobrze całuje, to raczej dobrze to wróży i zazwyczaj pozostałe rzeczy też robi dobrze :-)

Dla jasności: słowo "dobrze" rozumiem bardzo subiektywnie, jak w temacie. Ktoś inny może będzie wolał całować się inaczej, co innego będzie mu sprawiać przyjemność.

Co do facetów - albo miałem szczęście, albo faceci w ogóle z reguły dobrze się całują, bo chyba tylko dwa razy trafił mi się taki, co był kiepski w te klocki. :-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Subiektywnie. 

Bardzo lubię się całować. Przed, w trakcie i po też... Całokształt okołoerotyczny powinien zawierać ten element. W rzeczywistości bywa różnie, zwłaszcza z facetami.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam całowanie. Jedyne czego nie lubię to drapiącego zarostu. Jak to boli jak się moją delikatną buźkę traktuje papierem ściernym ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Jedyne czego nie lubię to drapiącego zarostu.

a ja uwielbiam... uwielbiam jak mnie potem buzia piecze :D

chociaż w sumie niezbyt długo mnie piecze a raczej tak przyjemnie mam podrażnioną...

polecam maseczki ze spermy... tak mi się skojarzyło, że właśnie chyba mają działanie kojące bo ja długo nie cierpię (albo mam jakąś ekhm gębę :facepalm:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...