Skocz do zawartości
semthex

strój a zdrada

Rekomendowane odpowiedzi

nie mam szpilek - jedyne jakie posiadałam oddałam jakiś czas temu niemalże dziewicze

okulary przeciwsłoneczne mam łoesu w milionów kolorów i kształtów - niektóre z nich koledzy nazywają "okularami spawacza"

ubieram się wygodnie, na pewno nie elegancko

bardzo lubię sukienki i bluzki z dekoltem V bo mój biust zacnie wygląda i odciąga wzrok od niedoskonałości

buty lubię kolorowe, na koturnie, balerinki by móc swobodnie bez męki iść na długi spacer

nie... nie ubieram się seksi...zwyczajnie... na randki się nie stroję bo w ogóle tego nie lubię robić po prostu... dlatego mogę być spontaniczna w 10 minut podjąć decyzję o wyjściu z domu :P

echchch........... najbardziej nad tymi szpilkami ubolewam............................... tu akurat moja wzrokowa natura bierze górę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, Iko, że dopytam, ale ten wieszak na randkę, to jaki? Bo w sumie nie wiem, czy nie podchwycić tego pomysłu... Myślałem o czymś takim:

post-5352-0-71717900-1525332110_thumb.jpg

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, Iko, że dopytam, ale ten wieszak na randkę, to jaki? Bo w sumie nie wiem, czy nie podchwycić tego pomysłu... Myślałem o czymś takim:

attachicon.gifwieszak.jpg

:klaszcze:  :klaszcze:  :klaszcze:  :klaszcze:  :klaszcze:  :klaszcze:  :klaszcze:  :klaszcze:  :klaszcze:  :klaszcze:  :klaszcze:  :klaszcze:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgodzę się z tomcatem, najtrudniej brak szpilek odpuścić

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Iko zwariowana jesteś :)

przesadzasz :) to odrobina dystansu do siebie, nic ponad to :)

Korn jest zwariowany, skoro takie instrumentum chce targać :D

attachicon.gifwieszak.jpg

Korn... ja miałam ze sobą coś w tym stylu :P

post-19758-0-40852300-1525335580_thumb.png

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

echchch........... najbardziej nad tymi szpilkami ubolewam............................... tu akurat moja wzrokowa natura bierze górę

Zgodzę się z tomcatem, najtrudniej brak szpilek odpuścić

taaaak... to ja zadam przewrotnie pytanie... co jesteście gotowi założyć na randkę, a co nie jest dla Was zbyt wygodne a zrobicie to by kobiecie poprawić wzrokowe doznania? :P 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Do zdrady chyba konkretny strój niepotrzebny... jak ktoś chce zdradzić to i w dresach mu to dobrze wyjdzie- przecież do aktu zdrady i tak go ściągnąć trzeba :)

Osobiscie chodze ubrana tak jak mam na to ochotę preferuję bardziej wygodną elegancję z nienadmuchaną sztywnością abym czuła się komfortowo. Częsta szpilki, krótkie spódniczki, sukienki. Czasem jednak mam ochotę na zwykłe jeansy. Ubiór określony pewnie bardziej pod życie zawodowe niż myślenie o zdradach. Na randki ubiór również odpowiedni do rodzaju randki :) bo przecież na spacer do lasu szpilek nie założę, ale sexi bielizna pod sportowym ubraniem czemu nie..:)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

taaaak... to ja zadam przewrotnie pytanie... co jesteście gotowi założyć na randkę, a co nie jest dla Was zbyt wygodne a zrobicie to by kobiecie poprawić wzrokowe doznania? :P

Wszystko to, co Kobieta chciałaby na facecie zobaczyć :) Moja Pani na ten przykład, nie wiem czy z powodu lubienia czy na zasadzie jak ja to i ty, stringów mi nakupiła no to w nich chodzę, bo mówi że lubi :) a takie to ponoć niewygodne, a mi tam bez różnicy :) pomijam już fakt że wyglądają na mnie jak siodło na świni no ale Jej się podoba :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko to, co Kobieta chciałaby na facecie zobaczyć :) Moja Pani na ten przykład, nie wiem czy z powodu lubienia czy na zasadzie jak ja to i ty, stringów mi nakupiła no to w nich chodzę, bo mówi że lubi :) a takie to ponoć niewygodne, a mi tam bez różnicy :) pomijam już fakt że wyglądają na mnie jak siodło na świni no ale Jej się podoba :)

:poklon:

szacun, szacun

poczytaj tu sobie, jak niektórzy panowie alergicznie reagowali na taką damską potrzebę :)

https://www.cuckoldplace.pl/topic/25924-m%C4%99ska-seksowna-bielizna/page-2?hl=%26quot%3Bm%C4%99ska+bielizna%26quot%3B&do=findComment&comment=368710

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

skoro Wy jesteście w stanie to dlaczego my nie mamy być?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...