Skocz do zawartości
semthex

strój a zdrada

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie żartuję. Ostatnio gdy poszłam na kawę zapoznawczą wymalowałam sobie pod nosem wąsy :D

Dodam, że zgodnie z moim fisiem wcześniej nie nastąpiła wymiana zdjęć.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie żartuję. Ostatnio gdy poszłam na kawę zapoznawczą wymalowałam sobie pod nosem wąsy :D

Dodam, że zgodnie z moim fisiem wcześniej nie nastąpiła wymiana zdjęć.

I jak, kawka zapoznawcza się udała z wąsikiem ??? :) :) :) :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie że się nie obrażam. Tylko tak jak wspomniano takie artykuły wrzucają nas w jakieś ramy a pewnie nie do końca tak jest. Patrząc choćby na moją żonę. Czyli można stwierdzić, że w d... byli, g... widzieli.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I jak, kawka zapoznawcza się udała z wąsikiem ??? :) :) :) :)

owszem... ponad chyba 3 czy 4 h dialogu i śmiechu do bólu brzucha, nie piłam alko a wróciłam upojona

jesteśmy w kontakcie... tylko cholera on nie od razu ów wąsik zauważył - albo było za ciemno albo mało wybredny jest :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

albo było za ciemno albo mało wybredny jest

:) :) :) :) :) Ja bym podejrzewał jednak, że uroda Twoja nawet wąsikiem nie została zaburzona :) :) :) :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

owszem... ponad chyba 3 czy 4 h dialogu i śmiechu do bólu brzucha, nie piłam alko a wróciłam upojona

jesteśmy w kontakcie... tylko cholera on nie od razu ów wąsik zauważył - albo było za ciemno albo mało wybredny jest :D

Uważam, że zachował się jak prawdziwy gentelmen zapewne zastosował zasadę

„Nigdy nie chwal kobiecego wąsa... Bez względu na to, jak byłby k***a imponujący.” Hahaha :D

Hmmm tak sobie myśle jaki był to wąs? Może taki Hitlerowski? Co Ty chciałaś mu zrobić i pokazać? Moderatorską „Knderstube” rodem z ZKF? Hahaha :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co Ty chciałaś mu zrobić i pokazać? Moderatorską „Knderstube” rodem z ZKF? Hahaha

Albo urodę spaskudzić, żeby osobowości nie przyćmiewała :) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

o jeszcze mi się przypomniało, gdy szłam na tę swoją pierwszą pierwszą kawę w klimacie zk to miałam na sobie sukienkę w popaprane pomarańczowe wzory, beret z antenką, jakiś płaszcz typu prochowiec a jako znak rozpoznawczy ustaliłam

WIESZAK NA UBRANIA

i nim wymachując tak wkroczyłam do restauracji :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie mam szpilek - jedyne jakie posiadałam oddałam jakiś czas temu niemalże dziewicze

okulary przeciwsłoneczne mam łoesu w milionów kolorów i kształtów - niektóre z nich koledzy nazywają "okularami spawacza"

ubieram się wygodnie, na pewno nie elegancko

bardzo lubię sukienki i bluzki z dekoltem V bo mój biust zacnie wygląda i odciąga wzrok od niedoskonałości

buty lubię kolorowe, na koturnie, balerinki by móc swobodnie bez męki iść na długi spacer

nie... nie ubieram się seksi...zwyczajnie... na randki się nie stroję bo w ogóle tego nie lubię robić po prostu... dlatego mogę być spontaniczna w 10 minut podjąć decyzję o wyjściu z domu :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

o jeszcze mi się przypomniało, gdy szłam na tę swoją pierwszą pierwszą kawę w klimacie zk to miałam na sobie sukienkę w popaprane pomarańczowe wzory, beret z antenką, jakiś płaszcz typu prochowiec a jako znak rozpoznawczy ustaliłam

WIESZAK NA UBRANIA

i nim wymachując tak wkroczyłam do restauracji :P

Iko zwariowana jesteś :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...