Skocz do zawartości
semthex

strój a zdrada

Rekomendowane odpowiedzi

maxi sukienki czy ołówkowe spódnice z rozporkami – oto elementy garderoby statystycznej zdradzającej. W dodatkach królują Ray-Bany pilotki i szpilki Aldo" - a ciekawe jak to jest u nas? W końcu chyba na tym forum możemy powiedzieć, że mamy największe doświadczenie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Yy a skąd Ty te statystyki wytrzasnąłeś? z rękawa Ci wyleciały? Jeden z wielu tematów, których nie rozumiem od fundamentu po przez rozwiniecie i zakończenie.

ale o co Ci chodzi? Wyjaśnisz?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

cytat wzięty z jakiegoś artykułu - jestem ciekawy jak to wygląda u nas bo akurat w naszej garderobie to ani szpilek Aldo ani maxi sukienek;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mówiąc, to nie mam Ray-banów. Nie stać mnie. Szpilek Aldo, sukienek i spódniczek też nie noszę... Czy ja się tu w ogóle nadaję? :-(

A tak serio - myślę, że każda kobieta ma swój własny image, niezależny od forum... ani od marek przez Ciebie wymienionych tudzież zareklamowanych.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od razu zareklamowanych... Czytajmy ze zrozumieniem. Temat dotyczył raczej tego co jest u nas a nie co piszą gdzieś tam wrzucając nas w jakieś ramy. A tu od razu atak i posądzanie o reklamę ;) u nas też nie ma Aldo a częściej np. Vices ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja Wife wychodzi na randki odziana w :

Spodnie dresowe z III paskami

Bawełniany biały podkoszulek na ramionczkach (ujebany ketchupem)

Sfeter ala Krzysztof Kononowicz

no i ze stopy maja być częściowo odkryte to i obowiązkowo klapki Kubota.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Od razu zareklamowanych... Czytajmy ze zrozumieniem. Temat dotyczył raczej tego co jest u nas a nie co piszą gdzieś tam wrzucając nas w jakieś ramy. A tu od razu atak i posądzanie o reklamę ;) u nas też nie ma Aldo a częściej np. Vices ;)

Hej, nie atakuję Cię, po prostu nie bardzo rozumiem, czego oczekujesz po temacie. Mamy wymieniać, w co hotki się najczęściej ubierają na randki? Ale jakie marki, czy jaki strój? Skoro sam zacząłeś marki wymieniać, rozumiem, że to cię jednak interesuje. 

Jako że ja nie mam hotki (tzn. ani żony, ani dziewczyny, tylko kochanki), to pozwoliłem sobie temat trochę obrócić w żart. Ale może inni się wypowiedzą w jakiś ciekawszy sposób :-) Pozdrawiam i nie obrażaj się za drobne złośliwostki :-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja Wife wychodzi na randki odziana w :

Spodnie dresowe z III paskami

Bawełniany biały podkoszulek na ramionczkach (ujebany ketchupem)

Sfeter ala Krzysztof Kononowicz

no i ze stopy maja być częściowo odkryte to i obowiązkowo klapki Kubota.

Hahaha lol

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dokuczajcie autorowi tematu, ciekawi go to zapytał. Moim zdaniem to większość artykułów jest "wyssanych z palca" bo pisza je dla zysku, wiec prosciej go wymyślić niż zglebic temat. Nikt nie bedzie weryfikowal tresci artykulu wiec mozna pisać dowolne bzdury tak samo jak w artykułach o zdrowiu/ kosmetykach ze coś "...oczyszcza z toksyn" to brednie bo z toksyn organizm oczyszczaja nerki ;))

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam sztywnych ram dotyczących ubioru w związku z byciem Hot Wife. Ubieram się przeróżnie. Lubię szpilki i krótszą spódniczkę, lubię sukienkę i lubię też adidasy i jeansy. Ubieram się w zależności na co mam ochotę, jaki mam humor lub w zależności gdzie dodatkowo będę spędzać czas wolny :).

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...