Skocz do zawartości
tomcat14

Poznawanie się na Forum a rzeczywistość :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe że jak w około wszyscy Ci mówią że zdrada to zło, a Ty jednak spróbowałaś żeby mieć pewność?

...gubisz sie we własnych poglądach

Tu zacznę i skończę bo zachowałeś się w stosunku do mnie co najmniej nieuprzejmie żeby nie nazwać tego dosadniej. Albo sam sobie nazwij czym jest zakładanie z góry że znasz moją przeszłość,życie i poglądy, co mi ludzie wokoło nmówili zanim przespałam się z innym a czego nie. Chyba że wyciągniesz mi z forum ten fragemnt gdzie mowię że "ludzie mi mówili że zdrada to zło a ja sprawdziłam żeby mieć pewność". Nie mierz poglądów innych swoją miarą i doświadczeniami.

Jak chcesz ten temat ciągnąć to masz od tego pw, nie będę sprawdzać w którym momencie wylecę na miesiąc z banem za offtop.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jest zysk, chociaż właściwie nie powiedziałeś, jaki. Zabawa? Oczekiwanie na moment odkrycia kart i zdziwienie kobiety?

Nie zastanawiałem się nad tym... Ale być może masz rację.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu zacznę i skończę bo zachowałeś się w stosunku do mnie co najmniej nieuprzejmie żeby nie nazwać tego dosadniej.

Rito, specjalnie przeczytałam kolejne dwa razy post Turbo, by upewnić się - nie, nie zachował się w stosunku do Ciebie nieuprzejmie, o "dosadniej" to już nawet nie wspominam.

Albo sam sobie nazwij czym jest zakładanie z góry że znasz moją przeszłość,życie i poglądy, co mi ludzie wokoło nmówili zanim przespałam się z innym a czego nie.

No nie, spoko... Może jesteś z pokolenia dzieci dzieci kwiatów, free love i inne takie, i wszyscy Ci mówili - bzykaj się z kim chcesz, jak chcesz i gdzie chcesz.

Aż zazdroszczę Ci tego dzieciństwa i wczesnej młodości spędzonej w Nibylandii, czy innej -landii - lata świetlne od Polski. ;)

Nie mierz poglądów innych swoją miarą i doświadczeniami.

Ale, niestety (stety) tak mierzy się poglądy innych.

Ty też to robisz, choć wydaje Ci się, że nie. ;)

Erosie,

Nie pochlebiaj sobie, bo to już podjeżdża pod gim bazę i hejt.

czy Ty czasem nie przesadzasz?

Sam napisałeś czym jest dla Ciebie zmiana poglądów i jak postrzegasz takich ludzi.

Turbo, może w przerysowany trochę, ale klarowny sposób  odpowiedział.

Nie zarzucił  Ci gimbazy i hejtu, choć - idąc podobnym torem - mógłby.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Turbo nie był nieuprzejmy. Po prostu znalazł błąd w rozumowaniu i wypowiedział to na głos.

Po wypowiedziach na forum, Turbo wydawał mi się nadętym bufonem. Podczas któregoś zlotu spróbowałam z nim porozmawiać i okazał się moim ulubionym Dymomenem.

Nie można mieć pewności, jeśli się czegoś nie spróbowało. Można mieć co najwyżej przypuszczenia.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Bo cała rzecz w czytaniu drugiej osoby, której się nie zna polega na czytaniu treści a nie szukaniu emocji.

Trudne to jest acz nie niemożliwe. Wolę gdy ktokolwiek daje wyraziste przykłady do dalszej nie personalnej dyskusji niż jest wdupęuprzejmy. Jest tu kilku panów o wyrazistym sposobie wyrażania treści. Ach jak lubię się z nimi spierać aż szkoda, że zbyt często się z nimi zgadzam :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zuza jaki Ty mi dajesz przykład jako moderatorka ciągnąc off top ktory sama chce prawilnie i regulaminowo zakończyć proponując pw?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A widziałaś zieloną czcionkę?

Uważasz, że fakt, iż jestem moderatorką powoduje, że nie mogę przedstawić własnego zdania?

I od kiedy ja mam obowiązek komukolwiek dawać przykład? Niańką Twoją jestem, czy nauczycielką?

Wyluzuj trochę ;)

Nie uważam również, by był to OT.

Choćby reakcje w tej (i innych) dyskusji dobitnie pokazują, że to poznawanie się na forum częstokroć ma się nijak do rzeczywistości. ;)

Wspomnę jeszcze o "gubisz się w swoich wypowiedziach", które to nie były przeznaczone dla Ciebie, a dla BlackBetty, a były formą żartu. Zacytowanie ich przez Ciebie, w kontekście, w jakim to zrobiłaś, było manipulacją, uznam, że tą z serii "niechcący". ;)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie ot.

No to jako użytkownik a nie moderator.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie ot.

No to jako użytkownik a nie moderator.

A dla mnie nie OT.

No i co z tym zrobimy? ;)

Teraz też się poznajemy, Rito. Zauważyłaś? ;)

Nasze reakcje, nasz tryb myślenia, poglądy, elastyczność, zdolność oceny sytuacji, etc. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wolaj Sema niech rozstrzyga. Jego forum, on chce zeby tu byly tresci a nie off topy, wiec mysle ze to najlepsza osoba do oceny.

Albo wroć-sama zawolam żeby uniknąc dyskusji komu zależy na takiej ocenie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...