Skocz do zawartości
Pavel

Panseksualizm

Rekomendowane odpowiedzi

Ludzie z jednej strony mają potrzebę klasyfikowania, uporządkowywania i szufladkowania. Z drugiej strony wyróżnienia się na tle innych. Dobrze to widać w muzyce gdzie wielu wykonawców samemu wymyśla nowe nazwy gatunków aby nazwać swoją muzykę. Myślę że podobnie jest z panseksualizmem. Jak dla kogoś bycie "bi" jest zbyt zwykle, oklepane i mainsteam'owe to jest teraz "Pan" i brzmi to światowo ;)

I filozofię przy okazji można do tego dorobić...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jednak wiele ułatwia - i osobie, która sama określa preferencje, upodobania

W określeniu "jestem panseksualistą" jednak niewiele się nie wyjaśnia. Oprócz tego, że jest się otwartym na wszystkich i wszystko (z tym wszystko to oczywiście przesada). Poznając czyjeś preferencje wolałbym usłyszeć np:

• jestem rogaczem, bi i uwielbiam być wiązany, zanim ukąsi mnie osa
  • jestem bardziej hetero, lubię godzinami pieścić damskie stopy i kocham moją seks lalkę
  • jestem masochistką, wolę kobiety, lubię być wiązana i w czasie seksu z moją dziewczyną podglądana przez tuzin facetów

I wszystkie te osoby jestem skłonny uznać za panseksualne.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...