Skocz do zawartości
Pavel

Panseksualizm

Rekomendowane odpowiedzi

Warto pamiętać że na świecie są dziesiątki tysięcy seksuologów, psychiatrów, psychologów i dziennikarzy itp każdy z nich chciałby czymś nowym zabłysnąć. A na dowód mam zmianę nazewnictwa kiedyś były "dostawy" (dobre były na czas) dziś jest tylko "logistyka" kiedyś były "łączne korzyści" dziś tylko "synergia" wczoraj było "wzornictwo przemysłowa" dziś absolutnie i wyłącznie "dizajn" ;)))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale pytanie, czy kochają przedmiot tortur, czy ból, którego doznają?!

Trudno powiedzieć. Stawiam 5% szans na osy. Bo łatwiej byłoby zadać sobie ból w inny sposób.

Tak serio to raczej fetysz jest z tymi osami. Ale jeśli uprawia seks z dziuplą, którą kocha to już panseksualista.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno powiedzieć. Stawiam 5% szans na osy. Bo łatwiej byłoby zadać sobie ból w inny sposób.

Tak serio to raczej fetysz jest z tymi osami. Ale jeśli uprawia seks z dziuplą, którą kocha to już panseksualista.

Tam zaraz kocha. Po prostu pożąda. Nie myśli o gorącej cipce ruchając dziuplę, tylko jara go dziupla sama w sobie, z wszystkimi swymi bajerami.

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@,

A niech i tylko pożąda. Jest panseksualistą. Chyba...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko? ;) Pożądanie to już dużo.

Skoro panseksualistą, to chyba pożąda zarówno os, jak i dziupli? Bo skoro chciałby tylko os, to byłby osofilem jakimś, tudzież jedynie fetyszystą. Przedrostek pan- mi osobiście daje wyobrażenie jakiejś przeogromnej otwartości na bodźce. Być może mylnie.

Lula.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bo łatwiej byłoby zadać sobie ból w inny sposób.

Łatwiej też byłoby współżyć w jednej, najwygodniejszej pozycji.

Eksperymentowanie, szukanie mocniejszych (w tamtym przypadku bardziej bolesnych i niebezpiecznych) wrażeń, znudzenie jest w ludzkiej naturze. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Łatwiej też byłoby współżyć w jednej, najwygodniejszej pozycji. Eksperymentowanie, szukanie mocniejszych (w tamtym przypadku bardziej bolesnych i niebezpiecznych) wrażeń

No i chyba takie właśnie otwarcie na człowieka (płci obojętnej), rzeczy i eksperymenty (SM, fetyszyzm,..) sprawia, że możemy o tej osobie powiedzieć - panseksualista.  Chociaż  przecież nie musi pożądać równocześnie mężczyzny, kobiety, bólu, dziupli, os...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tam zaraz kocha. Po prostu pożąda. Nie myśli o gorącej cipce ruchając dziuplę, tylko jara go dziupla sama w sobie, z wszystkimi swymi bajerami.

Lula.

ja %@#&%

przeczytałam ten artykuł :facepalm: i jedyna z niego korzyść jest taka, że mogę sobie czytać komentarze Luli

Kobieto - uwielbiam jak Ty to zgrabnie, esencjonalnie i z dużym wdziękiem okraszonym pyszną ironią podsumowujesz w dwóch, maks trzech zdaniach

komentuj mi jeszcze jeszcze jeszcze ... proszę (przepraszam :D głupawkę mam..)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy naprawdę do wszystkiego potrzebne jest usystematyzowanie, czy wszystko musi mieć swoją szufladę? ... gdy "wszystko płynie"???

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy naprawdę do wszystkiego potrzebne jest usystematyzowanie, czy wszystko musi mieć swoją szufladę? ... gdy "wszystko płynie"???

Oczywiście, że nie musi.

To jednak wiele ułatwia - i osobie, która sama określa preferencje, upodobania i tej drugiej.

Ale może powiem coś na przykładzie. ;)

Czy jak powiem, że coś bym przekąsiła, to będziesz wiedziała o co naprawdę mi chodzi?

Czy chcę wtedy zjeść czekoladowego cukierka, czy tort? Czy cholernie pikantne jalapeño? A może zwyczajnie głodna jestem i przydałby się solidny obiad z kawałkiem mięcha? ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...