Skocz do zawartości
Elizjum

Zdrada kontrolowana według CNN

Rekomendowane odpowiedzi

Hahaha zróbmy statystykę marzących o cuckoldzie na naszym forum, pomijając błąd statystyczny liczba całkowita wyniesie 100% to dopiero będzie zaskoczenie!

Bzdury gadasz :)

edit: jak się uprę a wiesz, że to jest wielce prawdopodobne :) to sprawdzę ilu jest rogaczy i bulli i porównam z tym co o nich wiem :) plus błąd na tych co się nie obnoszą z porożem :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bzdury gadasz :)

edit: jak się uprę a wiesz, że to jest wielce prawdopodobne :) to sprawdzę ilu jest rogaczy i bulli i porównam z tym co o nich wiem :) plus błąd na tych co się nie obnoszą z porożem :)

Iko, dobrze wiesz o tym, ze każdy wynik można wypaczyć, kwestia doboru pytań do grupy badanyc. Wystarczy zadać pytanie np (czy kiedykolwiek myślałeś/Aś o ZK w szerokim jego rozumowaniu Jako kochaanek kochanka, zdradzający zdradzany ?

Pytanie dotyczy zbadania grup

HW

Rogaczy

Rogatek

Bulli

Kochanków

Kochanek

Jeżeli każda osoba z tych grup zaznaczy odpowiedz tak, (a raczej tak będzie, ponieważ pytanie jest złe skonstruowane, to wynik ankiety mamy wypaczony...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli każda osoba z tych grup zaznaczy odpowiedz tak, (a raczej tak będzie, ponieważ pytanie jest złe skonstruowane, to wynik ankiety mamy wypaczony...

dlatego, tak napisany artukuł z tak podanymi "danymi" oceniłam jak oceniłam :D

bo nie było podane nic więcej niż 58% i 580 zapytanych homoseksualistów :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"58% of men and about a third of women had fantasized about cuckolding."

Coś za dużo mi się wydaje...

Może objęło to też zdradę z inną kobietą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"58% of men and about a third of women had fantasized about cuckolding."

Coś za dużo mi się wydaje...

Może objęło to też zdradę z inną kobietą.

już wcześniej napisałam, nigdzie  nie padło w tym artykule z jakiej grupy badanej te 58% i 33% jest :D 

nie ma o czym gadać

brak podstaw do dyskusji, wg mnie artykuł jest ukrytą promocją autora :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

już wcześniej napisałam, nigdzie  nie padło w tym artykule z jakiej grupy badanej te 58% i 33% jest :D

nie ma o czym gadać

Też mi to przyszło do głowy - reklama (którą jest ten artykuł) uczy cię chcieć...

Mogli chociaż dać inne zdjęcie- para w łóżku i zdjęcie zza pleców oglądającego to rogacza.

Być może to byłoby zbyt sugestywne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mogli chociaż dać inne zdjęcie- para w łóżku i zdjęcie zza pleców oglądającego to rogacza. Być może to byłoby zbyt sugestywne.

taaaa... a co by wniosło merytorycznie? ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

taaaa... a co by wniosło merytorycznie? ;)

jedno zdjęcie jest warte więcej niż tysiąc słów.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale  58%  z jakiej liczby badanych? nie znalazłam bo z czy 30 (jak testy kremów in vivo?) czy z jakiejś grupy reprezentatywnej 1000 - 7000 - nie wiem jakie są reprezentatywne dla tamtego kraju

samo 58% mówi NIC

Przecież jest napisane, że "Lehmiller przepytał tysiące amerykanów" i spośród tej grupy wyszło te 58/33%.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma o czym gadać

Parę lat parałem się pracą naukową, zanim skoncentrowałem się na praktyce a nie teorii i muszę przyznać, że kanciarzy w świecie naukowym jest chyba więcej niż w biznesie :)

W tym wypadku zapewne artykuł udaje naukowość, a ma na celu wypromowanie autora, naukowego-celebryty w temacie. Dla mnie to taki syndrom pewnego "detektywa" z lotniskiem na głowie i schemat działania pt. będę plótł wszystko co się da na każdy temat do mediów, byle promować swoje nazwisko i trzepać na nim kasę. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...