Skocz do zawartości
Elizjum

Zdrada kontrolowana według CNN

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawy artykuł: https://edition.cnn.com/2018/01/25/health/cuckolding-sex-kerner/index.html

Fantazje o zdradzie kontrolowanej okazują się bardzo popularne, a seksuolodzy widzą w tym pozytywny wpływ na związki.

z całym szacunkiem... przeczytałam cały artykuł i jego moc merytoryczna jest równie silna jak tych na wp czy onecie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wierzyłam, że będzie coś więcej o jakiś badaniach dot. praktykujących zk, wynikach tych badań

Te 58% facetów marzących o cuckoldzie - ja się zdziwiłem, że tak dużo. 1/3 kobiet też sporo.

Ale artykuł taki sobie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Te 58% facetów marzących o cuckoldzie - ja się zdziwiłem, że tak dużo. 1/3 kobiet też sporo.

Ale artykuł taki sobie.

ale  58%  z jakiej liczby badanych? nie znalazłam bo z czy 30 (jak testy kremów in vivo?) czy z jakiejś grupy reprezentatywnej 1000 - 7000 - nie wiem jakie są reprezentatywne dla tamtego kraju

samo 58% mówi NIC

potem było  coś o przebadanych 580 homoseksualistach

zatem - dalej twierdzę słabo..

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

z całym szacunkiem... przeczytałam cały artykuł i jego moc merytoryczna jest równie silna jak tych na wp czy onecie

Przyzwyczaj sie.. do poziomu. Sorry ale taki klimat. Tez ubolewam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale my to wiemy od dawna. Doktoraty na nas robia...

ale się nimi nie chwalą, polazłam i na stronę autora tematu w poszukiwaniu szerszego opracowania - nie było :( 

zwykła komercyjna strona seksuologa i tyle :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale się nimi nie chwalą, polazłam i na stronę autora tematu w poszukiwaniu szerszego opracowania - nie było :(

zwykła komercyjna strona seksuologa i tyle :D

Gimbaza wkracza do nauki... nie poradzisz

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gimbaza wkracza do nauki... nie poradzisz

Poradzisz. Wystarczy nie popularyzować, nie udostępniać, nią karmić...
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hahaha zróbmy statystykę marzących o cuckoldzie na naszym forum, pomijając błąd statystyczny liczba całkowita wyniesie 100% to dopiero będzie zaskoczenie!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...