Skocz do zawartości
Raven91

Plaże Nudystów - Poczuj tą wolność

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem dlaczego, ale jakoś bardzo mało się tutaj o tym pisze.

A więc, czy są na forum jacyś fani nudyzmu lub naturyzmu?
Odkąd 3 lata temu pojechałem na taka plażę pierwszy raz, dziwnie się czuję opalając się w kąpielówkach.
Podobnie moja partnerka. W każdy w miarę słoneczny dzień chcę opalać się jak Pan Bóg stworzył (no moż po za bransoletką na nóżce).

Nie ukrywam też, że widok mojej Pięknej wypinającej się przed kilkoma facetami, którzy wlepiają w nią wzrok, jest bardzo przyjemny.

Jeśli nie jesteśmy sami, napiszcie jakie miejsca lubicie.

Na śląsku, najlepszym jest chyba Pogoria w Dąbrowie Górniczej.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem dlaczego, ale jakoś bardzo mało się tutaj o tym pisze. A więc, czy są na forum jacyś fani nudyzmu lub naturyzmu?

Podobnie bylo na tym forum z tematem "Sauna" . Na poczatku trzeba bylo tlumaczyc pojecia takie jak "prawidlowe saunowanie" a dopiero potem forumowicze zaczeli odwiedzac sauny.

Dzisiaj to juz tutaj temat jak kazdy inny tzn brak zgorszenia.

Masz racje , na temat naturyzmu czy nudyzmu prawie wcale sie tutaj nie dyskutuje pomimo tego , ze to pojecia w gruncie rzeczy aseksualne..

To dziwne , ze na tym tolerancyjnym forum sa jakies tematy "tabu" a rozmawia sie o np.swingersach i.t.p

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My byliśmy na nagiej plaży kilkakrotnie ;-) .... Teraz mamy fantazję - wizyta na nagiej plaży z rogaczem w pasie cnoty ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podobnie bylo na tym forum z tematem "Sauna" . Na poczatku trzeba bylo tlumaczyc pojecia takie jak "prawidlowe saunowanie" a dopiero potem forumowicze zaczeli odwiedzac sauny.

Dzisiaj to juz tutaj temat jak kazdy inny tzn brak zgorszenia.

Masz racje , na temat naturyzmu czy nudyzmu prawie wcale sie tutaj nie dyskutuje pomimo tego , ze to pojecia w gruncie rzeczy aseksualne..

To dziwne , ze na tym tolerancyjnym forum sa jakies tematy "tabu" a rozmawia sie o np.swingersach i.t.p

A ja myślę że właśnie DLATEGO.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, Iko i Kriss podali KILKANAŚCIE linków dot. naturyzmu, ale wcale się nie dyskutuje :lach:

ZBAWICIEL! :D

Nie to, co zacofane ludki, którym trzeba było tłumaczyć co to takiego ta sauna ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bywałem kilka lat temu z P-N podczas pobytu w chałupach. Pamietam jak w czasie przerwy w zajęciach nauki pływania na desce jechaliśmy rowerami na plażę.

Bardzo fajne uczucie być nago i to nie ze względu na ten „erotyczny” aspekt ale właśnie przez ten luz.

Świadomość że nic człowieka nie krępuje (gacie ale i normy społeczno obyczajowe ) jest najlepsze w tym wszystkim.

Niestety dawno nie byliśmy bo jakoś tak teraz z dzieckiem trochę dziwnie choć mam znajomych, którzy nie mają tego problemu i jeżdżą z 18 letnią córką na plaże.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My od lat tylko na takie plaże chodzimy i urlop co roku też tylko nago spędzamy. Inaczej sobie nie wyobrażamy.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My od lat tylko na takie plaże chodzimy i urlop co roku też tylko nago spędzamy. Inaczej sobie nie wyobrażamy.

Witam w klubie, mamy tak samo, pozdrowionka

• Lubię 2
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po 2 tygodniach biegania prawie cały czas nago gdy przychodzi czas się ubrać i wracać do domu to ciuchy "aż parzą"

• Lubię 8
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...