Skocz do zawartości
rita

Włosy!

Rekomendowane odpowiedzi

43 minuty temu, napisano:

A nie lepiej czystą żelatynę?

Można i żelatynę. ja czytałam o wersji z galaretką i nie miałam w domu żelatyny, dlatego się nie zastanawiałam chociaż jeśli galaretka ma w składzie np. cukier albo jakiś ekstrakt, typu z hibiskusa, to może być korzystny dodatek.

27 minut temu, napisano:

@MaryRose Twoje włosy muszą cudnie falować w pozycji na jeźdźca 

Nie zaprzeczę.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Adalbert, bo jak widać nie zrozumiałeś intencji założycielki wątku. 

@MaryRose galaretka zawiera też inne dodatki np. sztuczne barwniki. Raczej nie są dobre dla włosów. Dlatego ja wybrałabym do tej maseczki czystą żelatynę. 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, napisano:

@MaryRose galaretka zawiera też inne dodatki np. sztuczne barwniki. Raczej nie są dobre dla włosów. Dlatego ja wybrałabym do tej maseczki czystą żelatynę. 

Czasem barwnik może podbić pożądany kolor Nawet tonery to sztuczne barwniki, a w takiej ilości jak w galaretce bym się ich nie obawiała.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W temacie włosów - w internetach krąży zdjęcie takiej fryzury. Nie żeby na co dzień, ale na zlot?  

FB_IMG_1571933650592.jpg

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@onwawa naprawdę i Ty? :facepalm:

A w temacie.

Może któraś z koleżanek może polecić w miarę dobrego, ale nieprzesadnie drogiego fryzjera w Poznaniu? Takiego na studencką kieszeń. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, napisano:

Może któraś z koleżanek może polecić w miarę dobrego, ale nieprzesadnie drogiego fryzjera w Poznaniu? Takiego na studencką kieszeń.

Rzadko korzystam. Ze mnie włosowa "robie se same". Ale byłam u Pani na Wildzie (ul, Wierzbięcice salon z fioletowym szyldem) tnie porządnie, ale nie farbowałam tam.

Jeśli jednak kasa nie gra roli to Zaczarowane Warkocze na Piątkowie. Nie wcisną kitu że się da, jak się nie da i znają się na włosach.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, napisano:

Może któraś z koleżanek może polecić w miarę dobrego, ale nieprzesadnie drogiego fryzjera w Poznaniu?

Lafayette - cenowo będzie bez szału (w żadną stronę) ale jeżeli chodzi o poziom i fach - prima sort

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.10.2019 o 00:00, napisano:

polecić w miarę dobrego

ja uwielbiam salony Jean Louis David

chodzi o sposób cięcia, wiedzę o włosach i ich pielęgnacji, no i oczywiście polecane/posiadane/stosowane tam kosmetyki

no i chyba to, że standard jest jednak we wszystkich salonach bardzo podobny - idąc tam już się nie boję, że wyjdę z czymś takim na głowie:

W dniu 24.10.2019 o 21:12, napisano:

W temacie włosów - w internetach krąży zdjęcie takiej fryzury. Nie żeby na co dzień, ale na zlot?  

L.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...