Skocz do zawartości
rita

Włosy!

Rekomendowane odpowiedzi

Juz tak zrobiłam kiedyś a potem Wichura mnie podgalał :P

Jakoś tak nie mam znowu ochoty ;) Lubie smyrać włosami robiąc lodzika i jak opadają do tyłka gdy pedzę na górze ;P

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

rita, to ja chyba mam lepszy pomysł :) zrób zdjęcie nowego koloru włosów, wstaw tutaj, a jestem przekonany, że Forumowicze zadbają o to, żeby ów kolor zaczął Ci się podobać :) :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oooo nie :P;)

Po przeanalizowaniu róznych propozycji zdecydowałam myć włosy wiążąc je w kitkę, gdzie górę myję najłagodniejszym szamponem żeby farba została a kitkę przeciwłupieżowym żeby wyszły mi jaśniejsze pasma. Jak już wyjdą, to ocenię czy są jasne czy zielonożółte. Jeśli to drugie, to potraktuje je delikatnymi rozjaśniaczami i odżywkami do jasnych pasm. 

Do fryzjera nie idę. Wszędzie jedyne co mi mogą zaproponować to dekolorayzację całości za 300-380zł + farbowanie za ok 250zł (MATKO BOSKA) bo nikt nie wie co wyjdzie z takiego płukania i nie chce brać za to odpowiedzialności. 

Więc po prostu przyśpiesze coś, co i tak by się wydarzyło za 3msc i wypłuczę część koloru. Btw wiecie jak wtedy traktują to gabinety fryzjerskie? Proponują pofarbowanie odrostów (jeśli są a ich nie będzie) i "odświeżenie ombre" kąpielą rozjaśniającą. Koszt? 60-100zł.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki takim tematom to drogie Hotki możecie sobie cenniki porównać, a nuż się będzie opłacało przejechać pół Polski, bądź przy okazji urlopu skorzystać.

Rita, pogoda piękna - spacery na słońcu powinny chyba pomóc rozjaśnić włosy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O właśnie rita, i gdybyś opublikowała swoją fryzurę, to takich komentarzy byłoby setki :) a Ty uparciuchu kombinujesz :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fakty. Pelnia lata. Okolice Poznania. Jezioro Kowalskie.

https://www.plazujemy.pl/plaza,plaza-naturystow-w-biskupicach-nad-jeziorem-kowalskim,22590

(Nawiasem mowiac to dobra miejscowka na "majowke" )

Wsrod zgromadzonych naturystow tam obecnych przechadza sie wolnym krokiem wysoka dlugonoga zgrabna dziewczyna z pomaranczowa fryzura.

Nie wzbudzala by moze takiej sensacji gdyby nie nosila fryzury o tym samym pomaranczowym kolorze rowniez na dole.

Naturalnie ruda ? Chyba jednak farba ?

Obydwie fryzury zadbane i ladnie przystrzyzone az warto bylo popatrzec.

Nic dziwnego , ze dziewczyna robila show ale jej chlopak lezal na kocyku taki jakis skulony i bez wyrazu.

Jego meskosc zupelnie nie pasowala do odwagi swojej towarzyszki.

Widzialem ich tam jeszcze dwa razy.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Patent działa. Już po pierwszym myciu wyszły mi jaśniejsze pasma tam gdzie miałam ombre. Jasnoszare na szarym brązie, więc wygląda fajnie :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś zna trwałe zabiegi regeneracyjne których nie trzeba co miesiąc powtarzać inne, niż keratynowe prostowanie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...