Skocz do zawartości
zboczone_malzenstwo

Sauna i moja grzeczna seksowna żona

Rekomendowane odpowiedzi

Będąc na tym forum chciałem wam opisać moją fantazję.

Z moją Żoną, że tak powiem znamy się już od jakiegoś czasu. Jest dość nieśmiala bo wywodzi się z takiego środowiska. Wszelkich nowych rzeczy uczę ją ja. Nie miała nigdy do czynienia z zabawkami typu plugi analne, ogonki, kajdanki, kajdany na nogi, smycz z obrożą. We Wszystko wkręcałem ją ja. Ilekroć byliśmy przed zabawą weselną Ona i ja Odpicowani, zawsze waliliśmy dobry numerek przed lustrem.

Zawsze na głos podczas uniesienia opowiadałem jej swoje fantazje. Jak jestem przed wytryskiem potrafie to wydłużać i wtedy jestem w stanie powiedzieć jej wszystko czego bym chciał w łóżku :)

Często jej mówiłem, że chciałbym abym brał ją z rąk do rąk z kimś albo chciałbym popatrzyć jak biorą ją we dwóch a ja wale sobie konia przy tym.

Moja suczka to 164 szczupła blondynka, wybiegana z dobrym cyckiem i jędrym tyłkiem.

Zawsze jej powtarzałem jak byłem ostro napalony, że szkoda takiego ciała, żeby nie podzielić albo, że jej tyłek nadaje się idealnie na ostre rżnięcie na dwa baty.

Ostatnio wyobrażam sobie, że idziemy na saune z umówionym jednym panem lub dwoma i powoli wprowadzam ją w świat grupowego seksu mimo, że sam nie mam takiego doświadczenia.

Chciałbym niespodziewanie umówić zamówioną wcześniej saune, tak żebyśmy weszli wy dwoje. Najpierw rozkręciłbym ją lekkimi pieszczotami, zdjął jej stanik który ukazałby je wielkie i jędrne piersi a potem wszedłby lub weszliby umówieni wcześniej panowie. Chciałbym aby była zaskoczona kiedy widziała by, że nagle wchodzą panowie z obnażonymi kutasami a ona była by do połowy rozebrana.

Znając ją, napewno szybko by się ubrała. Chciałbym jej kiedyś zrobić taki prezent :)

Powiedziałbym jej aby wzięła mojego kutasa do ręki. Nie wiem jaka była by reakcja ale pewnie namówiłbym ją dalej. Panowie mogliby zacząć bawić się swoimi kutasami po czym powiedziałbym jej aby zwaliła kolegom obok i dała się obmacywać.

W tej fantazji nie chciałbym samej penetracji innych panów tylko ręcznej robótki i oralnego seksu - ewentualnie.

Na końcu chciałbym żebyśmy wspólnie spuścili się na jej piękne piersi i twarz po czym wróciłbym do pokojowego hotelu z nią i dalej ją ruchał.

Zawsze jej powtarzałem, że szkoda marnować takiego ciała :) i trzeba się dzielić.

Spójrzcie na jej cycki :) idealnie się je ssie, sciska i maca. Taki cycek idealny na rękę, kutasa pomiędzy i spust na nie. Spuścik na twarz też pięknie przyjmuje.

Jeśli chcecie jeszcze jakieś zdjęcia mojej suczki to piszcie :) jest tego warta :)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Marzenie jak najbardziej jest do zrealizowania, wg mnie to tylko obopólnej chęci Was obojga, a co do fotek to wszystkie są fajne, ale mnie najbardziej "kręci" 4 - wyobrażam sobie jak pod nią leżę :mrgreen:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cycki ma naprawdę zdrowe. Chcę je miętosić i wkładać między nie. Chciałbym abyś pokazał jej cycki w zwisie tzn jak klęczy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cycki ma naprawdę zdrowe. Chcę je miętosić i wkładać między nie. Chciałbym abyś pokazał jej cycki w zwisie tzn jak klęczy.

Dupa jeszcze lepsza :) Ile razy ją biorę myślę o tym żeby ktoś by z przodu albo z tyłu :) niby szukaliśmy ale chyba muszę ją wziąć jakoś z zaskoku. Jak to zorganizować ?

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cudowna pupa, ale z zaskoku to bym nie ryzykował, lepiej porozmawiaj szczerze z żoną na ten temat i postaraj się ją do takiego seksu grupowego nakłonić.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cudowna pupa, ale z zaskoku to bym nie ryzykował, lepiej porozmawiaj szczerze z żoną na ten temat i postaraj się ją do takiego seksu grupowego nakłonić.

Co mam jej powiedzieć ?:) Ona wie, że mam podobne fantazje. Ale znając ją ciężko to będzie zorganizować. To raczej trzeba na spontanie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Poprawne saunowanie" wymaga nagości, znaczy do sauny wchodzi się bez strojów kąpielowych, okręceni np w ręczniki (są tu o tym tematy - wystarczy poszukać). Tak więc jak już namówisz ją na saunowanie część fantazji będziesz miał zrealizowaną.

Ps. Wrzucacie wiele fotek wszędzie, wg mnie trochę bez zastanowienia, ten dział nie jest działem chronionym, i fotki może widzieć każdy, nawet bez zakładania konta na tym portalu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Jeśli chcecie jeszcze jakieś zdjęcia mojej suczki to piszcie jest tego warta

jako moderator usunęłam zdjęcia (dziękuję Menczi) by chronić wizerunek kobiety

jako moderator serdecznie Cię zapraszam do zapoznania się z regulaminem

jako zwykły użytkownik tylko pytam, czy Twoja Żona zgadza się na takie mocniejsze słowa wypowiadane publicznie przez Ciebie i innych o niej - nie jątrzę, tylko chcę wiedzieć 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mocne wejscie na Forum - od razu w kilku tematach. Jestem zdecydowanie na “TAK”!

Pozdrowienia zAWsze dla “miasta pelnego doznan” :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jako moderator usunęłam zdjęcia (dziękuję Menczi) by chronić wizerunek kobiety

jako moderator serdecznie Cię zapraszam do zapoznania się z regulaminem

jako zwykły użytkownik tylko pytam, czy Twoja Żona zgadza się na takie mocniejsze słowa wypowiadane publicznie przez Ciebie i innych o niej - nie jątrzę, tylko chcę wiedzieć 

Tak

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...