Skocz do zawartości
Mateusz_UK

Wibrator sterowany pilotem / telefonem.

Rekomendowane odpowiedzi

Przesyłka wreszcie dotarła :) jestem pozytywnie zaskoczony, bo opakowana jest ekskluzywnie :) nawet naładowane baterie, więc jak wziąłem w ręce to moc jest jak diabli :) :) jak wypróbujemy to opiszę, wykonanie na najwyższym poziomie, jak na razie wrażenie super :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To może dla tych, co z obsługą telefonu nie dają rady

Świetne.... Ja jako facet mam taki wewnętrzny przymus - jest guzik trzeba nacisnąć:D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja polecam cos ekstra... Zasieg nie stanowi problemu wystarczy ze jest internet :)

Lush by Lovense 

https://www.lovense.com/bluetooth-remote-control-vibrator

Wystarczy zainstalowac app na telefonie i zabawa przednia.

W aplikacji mozna dodac zdalnego "operatora" :)

Raz w kawiarni zostalam zdalnie wywibrowana. Wibratora nie slychac ale ja chyba nie bylam wystarczajaco opanowana. Wzrok klientow kawiarni - bezcenny!

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mamy tego lovsensa. Kupiony w zeszłym roku - model niby poprawiony.

Zasięg nie powala - przy włożonym to max 2m, ale raczej 1 metr.

Do tego trzeba go włączyć przed włożeniem.

Po dłuższym czasie usypia się i do użycia trzeba go ponownie włączyć.

Czytałem, że wcześniejszy model miał problem z przegrzewaniem się. Niestety ten tez - przy dłuższych lub bardziej intensywnych wibracjach. Wyłącza się wtedy i trzeba go ponownie włączyć. Nie testowaliśmy połączenia via internet, wiec tu nie odpowiem.

Co do wibracji - bardziej skuteczny na zewnątrz niż w środku.

Musi mieć ciagle połączenie z aplikacja. Przy utracie połączenia przestaje wibrować.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...