Skocz do zawartości
Mateusz_UK

Wibrator sterowany pilotem / telefonem.

Rekomendowane odpowiedzi

I to jest baaardzo wartościowa i przydatna informacja ;)

Daj znać jak wypadną testy. Jak dobrze to także chętnie poznam nazwę tego cuda

Ok, ale jak na razie z niecierpliwością czekamy z żoncią na przesyłkę :), ale wibrujące jajeczko takie na pilota z all................. już nam dało masę zabawy i przyjemności, więc raczej będzie super :) , jak chcesz na PW mogę Ci puścić link z tym co kupiliśmy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sadzilem ze temat osiagnie takie zainteresowanie. Ogolnie ja mysle nad tym smarthone connected wibrator, wole przez tele bo go zawsze i wszedzie bede mial.

Jak osoby co zakupily, sprawdza to smialo piszcie relacje z zabaw.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sadzilem ze temat osiagnie takie zainteresowanie. Ogolnie ja mysle nad tym smarthone connected wibrator, wole przez tele bo go zawsze i wszedzie bede mial.

No ja jako użytkownik czegoś podobnego nie dziwię się, że temat zainteresowanie wzbudził :) zabawa jest przednia oj przednia  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie ja mysle nad tym smarthone connected wibrator, wole przez tele bo go zawsze i wszedzie bede miał .

Proponuję kupić, rozdać dostęp wybranym i zrobić harmonogram kto kiedy pobudza Twoją Żonę.

Pobudzana będzie prowadziła notatnik i na koniec ogłosi zwycięzcę, który dostanie możliwość pobudzania Twojej żony już bez telefonu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Proponuję kupić, rozdać dostęp wybranym i zrobić harmonogram kto kiedy pobudza Twoją Żonę.

Pobudzana będzie prowadziła notatnik i na koniec ogłosi zwycięzcę, który dostanie możliwość pobudzania Twojej żony już bez telefonu

a zwycięzcą i tak będzie gadżecik :lach:

R słyszysz? Chcę taki!

I mówię to nie do robertr :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gorzej, jak się telefon rozładuje i nie będzie jak wyłączyć, a jak znam życie to wibracje będą na maxa  :->  :->  :->  :->  :->  :->  :->  :->

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gorzej, jak się telefon rozładuje i nie będzie jak wyłączyć, a jak znam życie to wibracje będą na maxa  :->  :->  :->  :->  :->  :->  :->  :->

Coś uśmiechy nie poszły, teraz już są :) :) :) :) :) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

R słyszysz? Chcę taki! I mówię to nie do robertr

Przecież wiesz, że słabo radzę sobie z obsługą telefonu.... jeszcze coś "spitole" i się zawiesi na funkcji  "always on".  :lach:

always on

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...