Skocz do zawartości
Mateusz_UK

Wibrator sterowany pilotem / telefonem.

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie, co myslicie o takich wibratorach. Dzialaja? Korzystal ktos moze z WE-VIBE? Mysle kupic dla swojej dziewczyny, jednak nie jestem pewnien co do efektow sprzecika. :mrgreen:

Glownie pytanie dla Pan, chociaz jezeli ktokolwiek z Panow sprawdzal na sobie to tez moze opisac jego przezycie z owymi zabawkami. ᶘᵒᴥᵒᶅ

Jezeli temat w zlym dziale lub powtarza sie to bardzo przepraszam.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A z iloma telefonami można takie urządzenie sparować?

Mogloby być ciekawe gdyby wiele użytkowników mogło sterować takim wibratorem.

Taka trochę (bardzo trochę ) namiastka cuckoldowego oddania partnerki innemu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie fajna zabawa. My mamy jedną zabawkę tego typu na pilota kupioną na próbę jednak zasięg pilota rozczarowuje. Z pewnością jednak będziemy się w przyszłości jeszcze za czymś pożądniejszym rozglądać

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Korzystałem z WE-WIBE, ale jeszcze z takiej wersji która nie była sterowana bezprzewodowo.

Całkiem fajne przeżycie dla kobiety i mężczyzny gdy korzysta się razem, chociaż zdecydowanie w moim przypadku mocne i silne drgania odczuwane wewnątrz partnerki bardzo przyspieszają efekt kulminacyjny a nie do końca zwykle o to mi chodzi.

Natomiast sama funkcjonalność zabawek bezprzewodowych jest bardzo fajna, bo można używać jej w dogodnym miejscu i czasie co daje nieograniczone możliwości dręczenia partnerki  :redevil: gdy ma się kontrole nad owym pilotem czy też aplikacją w telefonie ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My mamy jedną zabawkę tego typu na pilota kupioną na próbę jednak zasięg pilota rozczarowuje.

Natomiast sama funkcjonalność zabawek bezprzewodowych jest bardzo fajna, bo można używać jej w dogodnym miejscu i czasie co daje nieograniczone możliwości dręczenia partnerki   gdy ma się kontrole nad owym pilotem czy też aplikacją w telefonie

No właśnie. Kwestia zasięgu, lub jego braku, na razie mnie wstrzymuje przed zakupem. Lepiej gdyby komunikacja między pilotem a wibratorem odbywała się po sieci a nie bluetooth. Wtedy siedząc gdziekolwiek można by było wywoływać nagłe drgania powiek u małżonki np. podczas poniedziałkowej operatywki w biurze.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wahaj się tylko kupuj. Ja z moją ślubną zabawiamy się tym dość często, taki w kształcie jajka sterowany pilotem, zajefajna sprawa i moja pani nawet czasem na jakieś wyjście zabiera go ze sobą :) teraz zamówiłem taki płaski, sterowany smartfonem, ale czekam aż przyjdzie. Super sprawa jak na jakimś wyjściu pani mi pilota wręcza :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wahaj się tylko kupuj.

teraz zamówiłem taki płaski, sterowany smartfonem, ale czekam aż przyjdzie

A byłbyś tak miły i podał konkretne nazwy lub/i linki do e-sklepu? 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chodzi o we-vibe to masz dwie opcje sterowania

1 pilot

2 we-vibe sparowany przez bluetooth z telefonem nr 1. Z tego telefonu przez udostępniasz sterowanie innemu użytkownikowi (oboje musicie być online) - wtedy mogą was dzielić setki metrów albo kilometrów.

Jedna wada można w tym samym czasie udostępnić sterowanie tylko jednemu użytkownikowi.

Więc max z pilota kochanek przez wifi, albo odwrotnie ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A byłbyś tak miły i podał konkretne nazwy lub/i linki do e-sklepu? 

Poszło na PW , bo nie wiem czy tutaj mogę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego telefonu przez udostępniasz sterowanie innemu użytkownikowi (oboje musicie być online) - wtedy mogą was dzielić setki metrów albo kilometrów.

I to jest baaardzo wartościowa i przydatna informacja ;)

teraz zamówiłem taki płaski, sterowany smartfonem, ale czekam aż przyjdzie. Super sprawa jak na jakimś wyjściu pani mi pilota wręcza :)

Daj znać jak wypadną testy. Jak dobrze to także chętnie poznam nazwę tego cuda

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...