Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Obraczka, pierscionek

Rekomendowane odpowiedzi

Hej jakis czas temu napotkalem na filmik na ktorym dziewczyna pozwala spuscic sie na obraczke slubna..dla mnie to mega podniecajace. Jak wy to odbieracie? Wielkie ponizenie dla meza lecz tez nie male podniecenie, gdy wasza partnerka obrabia z pierscionkiem zareczynowym lub obraczka swojego kochanka .

post-23321-0-49771600-1524180041_thumb.jpg

post-23321-0-65172200-1524180050_thumb.jpg

post-23321-0-18319000-1524180057_thumb.jpg

• Lubię 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm, dla mnie......... a raczej mojez zony  :lol:  to bylby wielki problem z tym spustem na obraczke slubna............... od lat ja i zona ich nie nosimy, wiec jakby sie kochanek nie staral to by nie trafil  :lach:

Niech wiec culuje na cialo, tam, gdzie sobie wymysla oboje  :D

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moją żona też mi przywiozła obrączkę w prezerwatywie w spermie innego.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.04.2018 o 00:20, Cuckoldplace pisze:

dziewczyna pozwala spuscic sie na obraczke slubna..dla mnie to mega podniecajace. Jak wy to odbieracie? Wielkie ponizenie dla meza lecz tez nie male podniecenie, gdy wasza partnerka obrabia z pierscionkiem zareczynowym lub obraczka swojego kochanka .

post-23321-0-49771600-1524180041_thumb.jpg

post-23321-0-65172200-1524180050_thumb.jpg

post-23321-0-18319000-1524180057_thumb.jpg

Dla mnie nie jest to poniżające, ale podniecające - i owszem:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.04.2018 o 01:43, onwawa pisze:

hmmmm, dla mnie... a raczej mojez zony  :lol:  to bylby wielki problem z tym spustem na obraczke slubna... od lat ja i zona ich nie nosimy, wiec jakby sie kochanek nie staral to by nie trafil  :lach:

Niech wiec culuje na cialo, tam, gdzie sobie wymysla oboje  :D

I przypomniales mi dowcip:

Idzie Czerwony Kapturek przez las. Nagle z krzaków wyskakuje wilk - stary zboczeniec i się drze:
- Ha Ha Kapturku, nareszcie cię pocałuję tam, gdzie jeszcze nikt cię nie całował!
Kapturek patrzy na niego zdziwiona i mówi:
- Chyba, kurwa, w koszyk...

:lach:

A zeby bylo w temacie? Na pewno by mi to nie przeszkadzalo ;)

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 6.07.2024 o 00:23, Kosiba pisze:

Moją żona też mi przywiozła obrączkę w prezerwatywie w spermie innego.

Moja małżonka również z jednego ze spotkań ze swoim kochankiem przywiozła obrączkę ślubną w prezerwatywie wypełnionej spermą kochanka. Wyjmowała tomzawiniątko z torebki przy mnie i jak to zobaczyłem serce zaczęło walić mi mocno.

• Lubię 2
  • Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...