Skocz do zawartości
Jans

Kobieca uroda na przestrzeni czasow.

Rekomendowane odpowiedzi

Ugryzłem temat od strony pewnej nierówności płciowej, ale akurat ten wątek mnie najbardziej w tym wszystkim interesuje. Faceci jednak wciąż mogą więcej, jeśli wiecie, o co mi chodzi. Albo inaczej - nie muszą zwracać aż tak bardzo uwagę na urodę, jak kobiety. Mniejsze są oczekiwania w tym zakresie.

Ufff,,, nareszcie znalazl sie chociaz jeden ktory ugryzl temat.Szkoda , ze to mezczyzna.

Caly czas oczekiwalem na jakies wnioski z faktu ze wszystko sie kreci wokol kobiet tzn tego co dotyczy pieknosci´i urody.

Ze role sa podzielone od poczatku swiata i kazdy musi to robic co mu przydzielono ... od czasow rzymskich wlasnie.

Ze urodziwe sa tylko kobiety a jesli nie to musza same o siebie zadbac.

Z dbaloscia mezczyzn o siebie to dobry przyklad .

Do meskiego narcyzmu to jeszcze daleka droga ale zaleglosci nalezy usunac.

Kobiety juz dawno usuwaja zaleglosci w kwestiach rownouprawnienia plci a silikonowe cycki sa tylko kwestia wyboru kazdej kobiety.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W starożytnym Rzymie, przeważnie Ci mężczyźni którzy to się malowali, a trzeba dodać że tylko Elita to robila, najczęściej woleli młodych chłopców niżeli Kobiety, one były tylko pewnego rodzaju przykrywką dla nich. Jak pies ogrodnika, sam nie ruszył albo tylko spłodził dziecko/ci i zakaz kontaktów z innymi mężczyznami, jakichkolwiek ewentualnie tylko z eunuchami. Wszystkie władcze Kobiety, bardzo dbały o swoją urodę, aby łatwiej uwodzić i omamiać swoje potencjalne ofiary. Takie tam moje dwa grosze :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ze role sa podzielone od poczatku swiata i kazdy musi to robic co mu przydzielono ...

Nie musi.

A już na pewno nie w kwestii "urody".

Ze urodziwe sa tylko kobiety a jesli nie to musza same o siebie zadbac.

Te urodziwe nie dbają?

Do meskiego narcyzmu to jeszcze daleka droga ale zaleglosci nalezy usunac.

Narcyzm dla nikogo nie jest dobry.

silikonowe cycki sa tylko kwestia wyboru kazdej kobiety.

I, naturalnie, partnerzy, którzy żenili się z Twiggy, a potem zadziwia ich, że nie mają Pameli, nie mają z tym nic wspólnego. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...