Skocz do zawartości
malvin

Dla rogatek - rzadsze widoczki

Rekomendowane odpowiedzi

Rewelacyjna galeria. Prosimy o więcej. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, Leonardo Rozkoszy pisze:

Świetna galeria jeśli jest Pani która kręcą takie klimaty proszę o kontakt 

Klimat kręci, ale część zdjęć i filmików tu zamieszczonych już niekoniecznie. I z pewnością jest tu więcej takich kobiet. 

P S: Nie kontaktuj się ze mną. Mam już mężczyznę, który gdy mamy ochotę zapewnia mi takie doznania.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
44 minuty temu, Dragonfly pisze:

. I z pewnością jest tu więcej takich kobiet. 

I ja! I ja! :redevil:

Ale też się proszę ze mną nie kontaktować jako chętny. ;) Nie mniej coming out ważna rzecz!

Lula.

• Lubię 4
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona do Rogatek czerpiących spełnienie seksualne z moich zabaw nie należy. Ale ostatnio w klubie, kazała się zamknąć w klatce i pozwoliła mi się pobawić z Azjatką na jej oczach O.o

• Lubię 10
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kocham to ! :)❤️ są tu Panie które to podnieca ?:)

update: nie widziałem ze temat ma 2 strony ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, PervBi pisze:

są tu Panie które to podnieca ?:)

Wystarczy poczytać forum lub sprawdzić profile aby się o tym dowiedzieć

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...