Skocz do zawartości
cuckoldfan

Witajcie wszyscy

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc:-) Bylem tu pare lat temu, wrocilem bo nie wytrzymalem:-) Mam za soba jedna przygode z zona...niestety Ona nie chce kontynuowac. Ciagle licze ze sie to zmieni...Pozdrawiam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością ZKF. Ważne! - Pamiętaj o określeniu swojej Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 4 Regulaminu, jest czynnością obowiązkową. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj ponownie,

Dlaczego nie chce kontynuacji zabawy? argumentuje to w jakiś konkretny sposób?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie spotkała Ciebie @Husbend...

Witaj fanie cuckoldu :)

Hahaha

A może właśnie to mnie poznała? Zraziłem, przeraziłem i uraziłem przecież to takie banalne przecież wiesz....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc:-) Bylem tu pare lat temu, wrocilem bo nie wytrzymalem:-) Mam za soba jedna przygode z zona...niestety Ona nie chce kontynuowac. Ciagle licze ze sie to zmieni...Pozdrawiam.

Wiesz, Twoja żona może nie chce kontynuować... ale od czego są żony innych! :-D Myślę, że dobrze, iż wróciłeś. Ale... jesteś jeszcze z żoną? Ona wie, że tu jesteś? Nie chcę wnikać w nie swoje sprawy, lecz może fajnie przemyśleć, czy na pewno będzie Ci odpowiadał taki układ. I czy nie będzie dla nikogo krzywdzący...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj ponownie,

Dlaczego nie chce kontynuacji zabawy? argumentuje to w jakiś konkretny sposób?

Hej. Twierdzi ze to nie dla niej , nie kręci jej to tak jak mnie ...niestety

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz, Twoja żona może nie chce kontynuować... ale od czego są żony innych! :-D Myślę, że dobrze, iż wróciłeś. Ale... jesteś jeszcze z żoną? Ona wie, że tu jesteś? Nie chcę wnikać w nie swoje sprawy, lecz może fajnie przemyśleć, czy na pewno będzie Ci odpowiadał taki układ. I czy nie będzie dla nikogo krzywdzący...

Tak, jesteśmy nadal razem . Nie wie o tym forum ...jeszcze.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest coraz lepiej:-) Żona zaakceptowała forum, zgodziła się na dodanie zdjęć oraz zaczyna się jej podobać cuckold...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest coraz lepiej:-) Żona zaakceptowała forum, zgodziła się na dodanie zdjęć oraz zaczyna się jej podobać cuckold...

Hej, ja bym Ci dal ksywke "bumerang"  :lol: ........... fajnie, ze wrociles.

Analizujac Twoje wypowiedzi, widze, ze u zonki a dnia na dzien sie zmiania............ na lepsze, 17 kwietnia byla na nie, a juz 20 na tak, wiec duzy progress, masz sile przekonywania  :dobre: 

Czekam, az Cie zonka zrogaczy i nie omieszkaj sie pochwalic  :D

Wiec powodzenia i spelnienia marzen zycze  :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...