Skocz do zawartości
husband

Russian academy of making a blowjob

Rekomendowane odpowiedzi

Co do tematu - Lula, a wolałabyś rolę Dominy, czy rolę uczestniczki kursu? :-P Jeśli chodzi o samo robienie loda, to wydaje mi się, że nie do końca da się tu ocenić jakość, bo to też kwestia indywidualna. Jedni mężczyźni wolą głęboko i mocno, inni delikatnie, opcje są różne. Ale są pewne, że tak powiem ogólne techniki i zasady, które będą się sprawdzać w przypadku większości. Tak więc kurs seksu oralnego nie jest wcale taką złą opcją. ;-)

A jak myślisz? ;) Tu widzę się tylko w jednej opcji, najbardziej typowej dla mnie , mmm....

Oczywiście, że każdy ma inne upodobania, każdy ma też inną budowę, lecz rzeczywiście pewną technikę w miarę "uniwersalną" można sobie wyrobić w miarę doświadczeń ;). Nie mniej jednak traktowanie takiego szkolenia na poważnie było by dla mnie dziwaczne, ale co kto lubi i co kto potrzebuje :D. Za to jako gra erotyczna - rewelacja. Już mam dzień z głowy przez tą fantazję :P. Gorrrąco mi...

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do tematu - Lula, a wolałabyś rolę Dominy, czy rolę uczestniczki kursu

Czytaj uważnie a przeczytasz to co Lula napisała :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytaj uważnie a przeczytasz to co Lula napisała :)

Hmmm, no a ja nie wiem co Ty tam przeczytałeś :>

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm, no a ja nie wiem co Ty tam przeczytałeś :>

Lula.

Nie odnosze sie tylko do jednego Twojego postu wzgledem calego forum :)

Jeżeli ktos czyta to co piszesz, i w jaki sposob piszesz jest bardzo proste w odbiorze i nie wymaga przekładu na j.polski :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli ktos czyta to co piszesz, i w jaki sposob piszesz jest bardzo proste w odbiorze i nie wymaga przekładu na j.polski :)

Zagadką jest, co się do tego mojego dzikiego łba potrafi przypałętać, nie mniej jednak w tym zestawieniu widzę siebie tylko w jednej roli. Jak mawiają - nauki nigdy za wiele :P

Lula.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Husband, ja się z Lulą trochę droczę. :-) Nie muszę jej na serio pytać, w jakiej roli lepiej by się odnalazła. :-P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...