Skocz do zawartości
alfons_i_jego_dziwka

Mały burdel...

Rekomendowane odpowiedzi

Zabawa za kasę jest trochę niezgodna z moimi przekonaniami, ale za prezent... pani bielizna, panu trunek... ech :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam fantazje zeby zonka pracowala jakis czas w klubie striptizerskim... a tam poznawala gentelmanow do spotakania po godzinach. Marzy mi sie ze "odwiedzam" zone w pracy, a jej nie ma bo tanczy akurat dla kogos w prywatnym pokoju.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No i fajnie. Przeglądałeś ostatnio strony z ogłoszeniami o pracę??

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rewelacja klimat. Mam fantazję, choć dość nierealną. Właściciel lokalnego klubu nocnego zauważa moją żonę i wpada mu w oko. Proponuje mi interes, że odkupi ją za gotówkę do swojego klubu. Obiecujemy się zastanowić w końcu dzwonimy do niego żeby przyjechał. Ogląda ją jak towar,maca, testuje. W końcu uzgadniamy cenę. Płaci gotówką. Ja przeliczam a ona pakuje walizkę. Buziak na pożegnanie, wsiada do jego limuzyny i odjeżdżają.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rewelacja klimat. Mam fantazję, choć dość nierealną.

To nie sa wcale nierealne fantazje.

Spotkalem kiedys maly burdel w stylu wiktorianskim we Frankfurcie nad Menem.

Szefowa wyjasnila mi , ze u niej pracuja tylko dojrzale amatorki w trybie dorywczym.

Byly tam dojrzele damy ale i chetne nauki nastolatki,

To znaczy przychodzily tylko wtedy kiedy mialy czas i ochote.Grono klientow bylo wyselekcjonowane.

Ceny odpowiedno wysokie bo "uslugi " byly na wysokim poziomie.

Ten burdel mial swoja "klase" - jakosc a nie ilosc. Nie wiem czy istnieje do dzisiaj.

Lokal ten cieszyl sie dobra renoma bo jednak "amatorki" sa poszukiwane.

Zaprezentowala mi kilka pan do wyboru i musze przyznac , ze byly bardzo apetyczne,

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To tak jak u nas ... siostro.

Oj... burdel burdelowi nierowny :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawa za kasę jest trochę niezgodna z moimi przekonaniami, ale za prezent... pani bielizna, panu trunek... ech

post-4210-0-46508400-1524602892_thumb.png

np. 2 zł. :-) albo dobry browar.

Ty się zdecyduj... 2 zł czy dobry browar?  :hit2:

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

temat ciekawy. kiedyś fantazjowałem o tym i nadal fantazjuje, w sensie że przy rogaczu lub bez wynajmuje jego żonę na gangbang, kasa oczywiscie dla nich :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...